"-Lite bilder att titta på !"

V.31





"-PÅ återseende !"

Himla vilken mysig helg vi har haft, massor med fint väder, och fina vänner, och god mat ! Ska slänga in lite bilder till veckan, och skriva lite mer. Men nu ska jag polimasa på här hemma lite innan vi ska till svärmor för att grilla och sen ska gubben fara, fy  så tråkigt :(
Men återkommer till veckan ! (:

"-Två av dagens !"

Vecka 28+4 idag.
(Kanske en spegel som måste putsas, typ nu!)




Så fina kissemissar ! ^.^

"-Bebiisar av ett annat slag !"

Ja nu har jag storstääda, på nedervåningen, uppe i dom två rummen som är inredde, är de redan städat. Så de känns skönt, jävlar har putsa kaffekokaren som en galing, så nu skiiner den (: Ska fara och handla nå kaffe,  Elin är här och ja tänkte inviga den med henne på en stund. Nu kom mamma med hennes katt, ska ha den tills söndag, och så har den ungar, två st, åhh, hur ska de gå ??! Ja vi får se :S


Ja de verkar då gå bra med katterna, dom är så söta så (: Någon som vill ha en kattunge ? Dom ser ut som våran Ozzy, samma färger (: (Ska lägga ut bilder på dom sen) Han är då så snäll med dom, och katt mamman, som även är hans mamma.



Ja men nu ska då jag och Elin ut på byn och handla kaffe och mjölk, kanske kaka. Blir även att färga håret idag !! Vilken färg, hmm, ja ni alla läsare som kommenterat tycker rött, men de jag får se vad de blir då jag står i affären !! Jeeehhhhj. Och elin ska vara så snäll att färga de åt mig ! :D


Våran Ozzy !

"-Men hallå, hur svårt kan de vara ?!"

Jag är som sugen på att färga håret, men jag vet inte riktigt vilken färg.
Har ju varit brun ganska länge, typ över ett år.
Fast nu vet jag då it vad jag har för färg, en slags ut tvättad blandning.!
De är inte alls vackert.

Sen att färga håret blir man glad av, då de syns resultat direkt - och de behöver jag i förkylnings tider
och en gravidmage som heter duga, med allt vad de hör till.


Så jag tänkte höra vad ni tycker, Mörkbrunt eller Rött, hade jag tänkt mig.
De är dom två färgerna jag trivs bäst i (:


Slänger upp nå bilder !




Vad tycker ni ?!? (:

"-Valborg !"

Sen får jag ju tacka alla fina vänner som varit hos oss under valborg !
(Bara några bilder har jag, men jag slänger in dom få.)



Graviditet och sånt !

Ja nu är jag ju som seeg igen. Men förra veckan var de himla fullt upp. Nationella prov, ultraljud, föräldrautbildning och hela köret ! Ultraljudet gick bra, fast dom var väldigt busiga där inne så de tog sin tid att få bilder så dom kunde mäta och allt sånt. Så vi fick två sköterskor, eftersom att apparaten kronglade också, men allt var annars jätte bra. Livliga och dom vägde exakt lika mycket på grammet, nu som vanligt kommer jag inte riktigt ihåg vad men lite drygt 1kg vardera (: Nästa besök blir om en månad.


Sen var vi även på föräldra utbildningen, de gick bra, men Oskar kan nog inte vara med någon mer gång, så de får bli att jag går själv, han jobbar ju helg i kiruna och komma hem för en dag, eller ja tre timmar, så är de ju som omöjligt. Jag får berätta för han sen, vad jag lärt mig (:


Har även börja få problem med foglossning, ibland gör de så fruktansvärt ont, att man knappt tar sig ur sängen. Tur Oskar var hemma sist, han fick då hjälpa mig på med byxor och sockar. Åh, längtar som en galning tills toan blir klar, de blir fördröjt hela tiden, och då måste jag ju gå i trappan tusen gånger per dag och de är ju inte så bra, men de får gå. Sen är de ju ryggen som spökar ibland också, men de går som bra ändå, de finns ju som inget att göra, ta en alvedon typ (: Är nu i vecka 29 (28+1 -idag)




MVC igår
Hjärtljud - 155 & 156
Magmått - 32
Vikt - 78.
1 (Starvikt 65)


Sen fick jag även nummret till förlossningen och papper om förlossningsplan och allt igår, nummer till sjuk taxi om inte oskar skulle var hemma, och jag känner typ, aahh ! Inte ännu ! Men det är mest för säkerhetsskull, hoppas dom håller sig inne ett bra tag till iaf (:

Ellen - Mamma & Människa ♥

Då man stannar upp och tittar tillbaka, de är då man ser hur långt man kommit, och att tiden den väntar inte på någon.

RSS 2.0