"- De är ju förväl att lögnen finns, för tänk om allt man hörde skulle vara sant !"

Sen hörde jag nått så sjukt för ett antal dagar sen.. Ja ibland kan man verkligen undra vad tusan denna by får allt ifrån. Folk måste ju nästan hitta på saker som dom önskade vara sanna, bara för att ha nått att prata om.. Jag förstår inte ibland ! Fakta är fakta, och sånt som bara är så urbota dumt, att de inte ens kan vara sant, de ska man ändå prata om som att de faktiskt är så. Sen går detta från mun till mun och helt plötsligt är ett rykte, dumma funderingar och tankar, plötsligt något som är verkligt och sen så finns de inte en i världen man då kan övertyga om att de inte är sant. Fast dom själva hör hur otroligt de låter.. Men de är som att de är hugget i sten för fn.. Hittas saker på för att de är folk som har nått emot andra så mycket att man skulle kunna förstöra dens liv nästan, för ärligt talat, så får man ett hemskt rykte, desto värre, desto värre att bli av med. Kanske för att de känns bra att prata skit och smutskasta andra..

 Bara de inte gäller en själv är man kanske nöjd ? Sen då man får höra och veta att detta pågår i sin egen vänner krets och kan handla om någon som man alla känner, känns de ännu hemskare..

Vad sägs egentligen bakom våra ryggar, som kommer från våra såkallade vänners munnar ?
Jag sitter och undrar vad som sägs om mig, mina vänner och bekanta..

.. kanske snart får höra "-Ja men Ellen Hällgren hon orkar inte ta av barnens kläder för att tvätta dom, så hon slänger ju in hela ungen i tvättmarskinen !!"

Huummf, ja men typ nå sånt dumt som sen har satt igång hela byn, och så hugger dom in de, i kommunhusets vägg så att de är att beskåda för all framtid, så att man alltid har något att dra upp på tjejmiddan, festen, eller kaffe bjuningen.

Vissa saker borde man kanske bara skaka av sig, då man hör de, eftersom att man egentligen vet att de är omöjligt, och att de inte är sant.


Ja jag kan gå på om dehär i all evighet och inlägget kan bli sju sidor långt men jag ska sluta här och lämna resten till tankar och funderingarna för er.

Vad sägs egentligen bakom ens rygg ? Om man hör nått om sig själv eller någon av ens bekanta, är de då ens vänner som sitter och pratar om de, med varandra men ingenting säger ?



Sen så behöver ingen fråga vad, vem, hur, vars, när, detta gäller för de kommer jag inte säga ändå.


Kommentarer
L

Håller fullständigt med dig!

2010-11-24 @ 21:20:08
URL: http://liiinneal.blogg.se/
Petra

Håller med. Men så är ju älvsbyn, och har alltid varit, och kommer nog alltid att vara. Folk tror dom vet allt om alla, och kommer det ett rykte så måste det givetvis vara sant, och på tre sekunder pratar hela komunen om det.. Usch.

2010-11-24 @ 22:27:42
URL: http://www.petraenqvist.se
Evelina - Mamma till Meja Lee

Ja herregud ;p

2010-11-25 @ 08:14:17
URL: http://loon.blogg.se/
Hollys mamma <3

Ja man kan inte lägga ner energi på det hehe:)

2010-11-25 @ 18:33:15
URL: http://elliieoberg.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ellen - Mamma & Människa ♥

Då man stannar upp och tittar tillbaka, de är då man ser hur långt man kommit, och att tiden den väntar inte på någon.

RSS 2.0