Allt man hör behöver inte vara sant.

De här inlägget tillängnar jag enbart Lovisa Flinkfelt !None

Snart kommer jag igång igen ska du se ;)

Hur ska man kunna bli hel, om man inte är ärlig mot sig själv?

Tragiskt, sitta här utan någon andledning. Ändå så uppslukas man av datorn på kvällarna. Av vilken andledning ? De vet vi nog alla, antingen är vi ensamma, eller bara less på vad vi har, eller på det som vi inte har..


Söker bekräftelse på internet, hos personer man aldrig träffat, eftersom att dessa människor kan inte dömma en direkt. Ingen vet något om en, man kan skapa sig ett helt annan liv än man kanske egentligen har. Folk som inte vet något om en, vet heller inte om ens brister eller felsteg som man kan ha tagit. Man kan skapa sig ett liv som ser bra ut, eller precis hur man önskade att de skulle vara. Man kan bara berätta precis de man vill och känner för, ingen kan då heller säga att detta är fel eller att det inte är sant. Eller göra sig själv som ett offer, att söka tröst, hitta någon som inte vet och kanske
är villig att lyssna, och på så sätt får berätta ens egen verson av sig själv, som inte medför en massa rykten, som de kanske är i de verkliga livet.


Men sen att bli omtyckt, för de man har berättat, helt okey. Kanske har skapat ett förtroende för en person, sedan början man förklara sig själv som en mer klart bild. Man är inte perfekt, men sedan. Blir personen då avskräck och sen börjar hela karusellen om igen, man vart dömd uti från handlingar och inte personen man är.

Är de ens handlingar som skapar den man är, eller erfarenheten ur ens handlingar..
Frågorna är många och svaren få.


Så vad är de egentligen detta, om inte ett faktum. Vad är de intenet gör, skapar de en trygg värld där man vet att man själv styr, eller stänger oss ute från den riktiga världen?Ellen - Mamma & Människa ♥

Då man stannar upp och tittar tillbaka, de är då man ser hur långt man kommit, och att tiden den väntar inte på någon.

RSS 2.0