Kac, krämbulla, och sång !

Denne helg, det var dock kul, var med alla mina vänner och shit :D Hoes and bitches ! Braa skiit. Och så fanns det en tobbe, som trollande för linnea, han var duktig, haha ;D och man ser han överallt dessutom. Kac öppnade ju i lördags, kul, kuligare, kulast ! Och, jag, linnea, malin, och jompa, for dit lite tidigare, så vi slapp kööa :) Före det var det förfest hos erik, och före de hos jompa. He var då smockat med folk, som ni säkert vet, men kul var det :)


Och idag Måndag, Varit med linnea och lovisa, feta skrov och så till lunch.
Jag och lovisa, hann dra till piteå och köpte kaffe, haha. Sen har vi gliidigt runt,
och varit allmänt lejda. Jag måste ju dock säga att vi kan sjunga himlars bra.
Käkat krämbulla och mormorssaften hemma hos mig, sedan körde jag hem söötiiingskallen lovisa :)

Ja, det var ju som det de, men nu ska ja då göra kvellen ! haha. Sprääängd ! 
Är ju typ ehh, vad heter det, hmm, jag har det på tungan, just det ja, hm, ja nu, eh skola imorrn :D


Bye bye biiiatches  !

Måste ni stå bakom mig då jag backar, eller vadå !

Torsdag idag, försov mig. Läraren sa att det inte var någon ide att jag ens kom, så ja, jag sov ju goode länge.
Sen så gick jag ut på byn och mötte Lovisa åde, gick på mim, la av två slags klädesplagg, he he he. Sen gick vi och fikade på centrum, jag, Lovisa och Erica, mumma. Satt och surra, Mathilda kom också dit. Och jag är dum, men det är en annan sak. Sen gick jag och Lovisa hem till mig, surrade och shit. Hon snoookade den jeklen. Väntade på att mamma sku komma hem så att ja kunde ta bilen. Sen då hon kom så har jag och Lovisa bara gliidigt, haha. For och käka på ÄP, vart förgiftade båda två. Sen vette fan typ gleed. Dom står bakom min då jag backar, jag vet fan inte vad det är, och alltid på KP, andra ggn nu. Jaase, men vad gör de egentligen för skillnad, Moha ! Imorrn blir det väl fullt upp, ska leka med Lovisa åde, staan, Linnea och ja ska kirra, och ja det är då mkt som ska hinnas, men det är ju dee bäästa skiiten :)

Ja men nu ska man väl typ sova eller nå sådant dylikt :) Kommer ju granifiterat drömma igen, haha, ja jag menar det jag skrev, gratifinerat ! haha :)

Jaha, nu börjar då hoja, maami att snacka att vi ska dra ut, ahhjja, men vi ser ju.

Fuck off hoes, me fuck you looong time  ! ;)


image2

Värdsligt nu, värdsliga minnen.

Onsdag idag, hmm, ja vaknade. Sötskallen Lovisa ringde och hörde vad jag gjorde. Stackarn satt och hade sviiin lång håltimme, och visste inte vad hon skulle ta sig till. Sen skola och sånt. Kom hem och så, drog till mormor och käka grillat, MUMS ! :D Körde lite bil och träffade Lovisa och Erica en sväng, dom hade varit på korpen. Dom sku ha med mig, men nja, fan inte denna gången. Men sen, hehe. Ja dom är duktiga dom, man borde jobba på sommar figuren själv men ja det vette fan, är ju så jobbigt. haha. Jaase, hmm, sitter och funderar vad fan man sku ha gjort med sitt hår, hmm. Ja men Linnea sku komma förbi på fredag, så då får vi kirra nå ;D Har spela GH också idag, himlars he är kul. Vi ska laana det på fredag, haha ! Då jeklarns. Hälsade på Babe Ellen Öberg ikweel också, hon och Kristoffer, såg star wars, och hade intima lekar med varandra. Men det kan inte hjälpas :) Dom sviiiker dock på lördag, fast dom ska vara med, bra det iaf ! Jag ska fara till henne då hon sover och spööa henne, moha ! Ja för tyysan har ju hunnit med slutet på ett känn och klämm party också  ! hehe. Så var det med det ja.

Och så ska jag ju med Jennifer till Piteå på fredag ! MYYYS ! Shoppa, umgås. Fast synd bara att det blir lite sent, men vi hinner. För vi vet att Gina har det vi letar ;) Kanske att vi hittar på något på kvällen med.
Saaknar dig gummii !
Undra om det kan komma att bli som förr, typ lika roligt. Vi hade alltid kul. Jag vet inte vi som bara tappa kontakten, liksom. Det var goode fel åde. Men knasiga ideer, men varför kan man då fan inte se, och inte fatta nå. Det kanske var lääge ? Vet inte vad jag riktigt ska göra. Men ja, det är svårt. Fy fan, kul hade vi, saknar dig ! ♥
Ehh, var det typ kärleks !? - How Knows, before its to late ?
image1

Ingen sommar just nu iaf !

Onsdag:
Jag och Erica for och käka skrov till lunch, flottigt och gott, men it gör det nå.
Och igår var jag då men Lovisa, jag vill bara äta henne, otroligt sweet bruud. Min Lovisa ! Var hos henne och så, sen kom GullErica och vi for till mig och spela lite GH och så. Kuuuuligt.


Men nu är det alltså tisdag, och ingen sommar har jag då sett till ännu.
Idag så for jag till David efter skolan och sedan vart det så att han följde till byn.
Käka palt och sen spela vi GH, ska fan bli bäst på det alltså, haha.
Sen ringde Linus, och vi for ut och var med han, Teillus och Lillis.
Vart att vi for till mig och spela PS2, det var trevligt.

Och nu sitter jag och david häär och ska varva det satans spelet, haha :D

Får ju se hur det går men jag hoppas att det går bra :)
Ajja, nu ska ja speela, men jag återkommer väl sen eller imorrn, eller ja när det nu blir.

See you SUCKERS !

Vem blir horan nästa dag !?

Det är ju otroligt konstigt att man kan gå och störa sig på jävlat allt och alla. Säga att alla är trööga, alla är horor, alla är fjortisar, och blablabla, det tar ju fan aldrig slut. Det är fel på alla, alla är så idiotiska.Alla snackar så mycket skit, och dom är så tragiska. Alla klagar och alla säger att allt är så jävla tråkigt. Tänker du ens på vad fan du skriver ? Den som klagar mest, och snackar mest jävla skit, det är ju fan du. Ingen annan har orken, ingen annan skulle kunna hitta så mycket att störa sig på som du gör. Att du hitta alla dessa fel på precis allt och alla, det är för mig helt ofattbart.


Har du ens tänk på det, tror du att du är bäst i världen eller att det absolut inte finns något som man kan störa sig på hos dig !? Vad vill du få ut av det, ja just det, det handlar ju om att vara sig själv. Inte som alla andra, utan är man sig själv då beter man sig precis hur som helst. Det som du försöker förmedla om hur dålig alla andra är det beskriver ju bara dig själv. Varför få dig själv så ogillad som det bara går.


Trög hit, hora dit, jaja, vi vet vad du tycker det framgick för väldigt längesen. Vareviga dag skriver du i din alldeles egna unika blogg om hur mycket du hatar han eller hon. Alltid ! Vad ska du få ut av det ? Ja just det kanske någon slags reaktion, ett gensvar, på din lilla unika, desperata blogg, varsego. Äntligen, eller hur ?


Leker fjortis framför camen, för att visa hur patetiska alla andra är, men du bryr dig inte, det budskapet ska du tydligt ge ut. Men tydligen så måste du bry dig så extremt mycket, annars skulle inte all skit som du har på hjärtat, komma upp i din blogg. Än en gång har den unika alldeles egna, gått emot sina egna texter. Så att vara sig själv, är det de du är ? Stackars dig, jag tror inte du har en jävla aning om hur du ska vara, vem du är !


Varför hålla på och göra dig så jävla ogillad som det bara går ? Ja just det vara sig själv. Det är ju konstigt att det är fel på precis alla utom du, det är verkligen underligt, tycker du inte det ?


Den enda som det är fel på, och den enda som snackar skit, klagar och är allmänt jävla trög, är DU !


Än en gång att du inte bryr dig.. Fel fel fel. Du bryr dig och lägger dig i, vem folk umgås med, vem som super sig full, vem som strular med vem, varför stör de dig ? Du behöver ju inte vara delaktig. Det blir ju ändå inte din sak, men ändå ska du kommentera och klaaga. Undra vem det är som är tragiskt, som lever genom andra. För det är ju precis vad du gör, att du inte blir trött. Har du ingen fritid ? Fyller du dina dagar med att fundera út vem som ska bli horan nästa dag ?


Du snackar om vilket jävla rykte älvsbyn har, det är ju sånn som du som skapar det ! Ena dagen säger du att det suger, sen klagar du på alla andra som säger att det inte finns något att göra i byn. Ahhha ! - Än en gång går du emot dina egna ord. Du tror att du är så jävla bra där du sitter och låtsas ska vara ärlig och helt perfekt. Patetiskt är vad det är. Tycker att det är tragiskt om du har så jävla mkt hat inom dig. Det måste ju äta upp dig själv.


Fortsätt snacka skit och du gör mig bara berömd.


För du vet, mina kompisar ger fan i vad du skriver, dom ogillar inte mig mer, utan bara dig !
Jo för du vet jag har kompisar !


Att du orkar !

Ellen - Mamma & Människa ♥

Då man stannar upp och tittar tillbaka, de är då man ser hur långt man kommit, och att tiden den väntar inte på någon.

RSS 2.0