"Här har du 500:-, sup tills jag blir snygg!"

Om alla bara kunde hålla käften för en liten liten stund, om alla då bara skulle stanna upp och lyssna på tystnaden. Schhyy.. Ta ett djupt andetag och behålla den känslan av att inte tänka alls, inte på något eller någon. Om alla skulle stanna upp, och känna känslan av att alla är tysta.. Bara för en stund, låta alla fördommar,  allt hat, allt bara försvinna en liten liten stund. Skulle de vara så hemsk ? Skulle de bli kunna bli värre ?


De är i dessa tiden jag verkligen uppskattar en riktig vän, vi behöver inte prata med varandra då du inte är här. Vi har inte pratat på länge, så du vet ingenting, men jag vet att du känner, jag vet att du kommer förstå. Jag vet ändå alltid att du finns vid min sida. Jag saknar dig så oerhört  mycket, du är min allra bästa vän. Du betyder mycket för mig, du är mig lilla slyna och jag kan verkligen säga att jag älskar dig ! ♥
En Ellen, en helt vanlig fredag.

"Jag ljög inte, jag sa bara sånt som senare visade sig vara osant."

Man kanske borde tänka vad man säger innan man öppnar käften, men kanske borde tänka vad man säger och  om vem, men kanske borde inse att allt man säger om andra, och dömmer dom utifrån, kanske är precis som man själv beter sig och är. Om man tycker att folk är svin och allmänt tröga efter hur ni ser att dom beter sig, och inte kan förstå hur  fan vissa tänker, om man nu tycker att vissa gör så äckliga saker, och låter hela världen få veta de. Då måste jag få undra, hur i helvete man nästa dag kan låta hela världen veta att man är exakt likadan själv ! Men då låter de annorlunda, då är de plötsligt någonting annat, säger bara vad man tycker, man är bara ärlig, man snackar inte en massa jävla skit då helt plötsligt, man är bara så ärlig ! Exakt de som är så svinit och sjuk, som alla andra gör. De gör ni själv. Skriver emot sina egna texter var och varannan dag, alla är dumma i skallen, den här jävla byn snackar så mycket skit, jag mår bäst, sämst, de är då allt mellan himmel och jord som är fel. Kanske inte så konstigt beroende på att de är bara i eran krets, eftersom att de är de enda som existerar, för alltid måste de ju vara fel på någon. Detta sökande efter att med all sin makt kunna provocera andra, är så patetiskt att de inte finns ord. Finns de då inget nytt och riktigt vidrigt att kunna pränta ner på datorn, då skapar ni de ! Förstöra här, briljera där, hata den, provocera dom. Efter nu detta har skapats och någon tycks säga ifrån, då börjar karusellen om igen. Då är de åter igen, folk som är dumma i skallen, ni fattar er inte på dom, dom knullar runt med allt och alla, dom är otrogna, han dricker enbart, hon dricker enbart, men vad är de här då, intriger som ni skapat själv, sen är de alla andra de är fel på.  För att kunna leva sitt egna liv, och gör de till någonting bra, de sökandet går istället ut på att granska andras liv, hitta brister, ömma punker som man steg och steg försöker krossa ihopp om att den människan ska bryta ihop. De blir istället kicken, och klarar man de kan man kalla sig  lycklig. 

Hitta vänner som man passar med, och trivs med, blir istället till att hitta folk man ska låtsas vara vän med för att sen kunna hugga varandra i ryggen, och sen jobba för att trycka ner varandra och sen berätta tillvägagångsättet på bloggen. Att bara kunna vara enbart glad ibland, blir istället falska leenden som sen tas bort då man tycker att de har varit nog med gladhet. Att leva i de syftet att man ska tro sig må bra av att kunna nedverdera folk mest och berätta hur mycket skit alla snackar, är de ett liv man ens vill leva. Borde man inte bli trött, trött på att de alltid måste finnas någon negativ  spänning, eller skvaller som man sen tror att man mår bra av. För hur kan någon ens må bra, om de åt helvete för andra. Många har blivit sårade, och trampande på, men då gör man väl inte samma sak själv, och helst inte mot någon som är helt oskyldig. Om man säger sig veta hur de känns att bli sviken, och sårad, vill man väl inte andra samma sak. Även om de har varit åt helvete, så hur ska man kunna må bättra att de går åt helvete för någon annan. För jag lovar, vill man ha problem eller bekymmer, så lovar jag er, problem kan man fixa alldeles själv, utan att någon lägger sig i. Inga bekymmer att skapa problem, men låt var och en göra de själv isånna fall. Varför inte bara låta folk vara ifred, tycker man då inte om dom, so what ! Man behöver inte umgås, man behöver inte hälsa, man behöver inte hata dom inför hela världen, eller provocera eller förstöra för att man inte tycker om folk. Låt folket bara vara. Man tycker att ju äldre man blir ju mognar borde man bli, och istället för att störa sig på andra, bara kunna leva och vara lycklig själv, skulle man inte bli så jävla mycket gladare då, tycker man ju.

Alla snackar någon gång om andra, på bra eller dåliga sätt, skitsnack. Men att göra detta till en del av livet och till den vanliga vardagen, är ett steg längre, och vissa har gjort de till något helt normalt. Utan de kan man vissa helt plöltsligt inte leva - utan allt detta. Kanske är jag helt dum i skallen jag med och lika hjärntvättat att jag är exakt likadan, jag tror de bara inte själv. För de är ju tydligt att de finna folk på den nivån..

Tyck vad ni vill om allt, alla och om mig, men behåll de för er själva, för vill någon egentligen höra ?

"Skål för alkohol! Orsaken och lösningen på världens alla problem!"

Ihelgen var jag nykter hela långa helgen, i fredags körde jag åt kooperativ, emelie och jimsarn, och lovisa var med och crusade. Vi hade väl massa upptåg för oss (: Lördag, körde jag pers bil, om jag säger så här, de var fester utspridda i hela komunen och de fanns en chaffis, JAG ! Var en himla massa folk, bland annat, lovisa, welin, lillper, mathilda. Så ni kan ju tänka er vilket rännande, dock fick jag inge pengar utan chaffade gratis hela helgen, men nu är de då slut på de, är gärna beredd att chaffa, jajjemänsan. Men inte gratis, de är ju goode så drygt som ni säkert vet, nykter själv och en massa fyllesvin över allt. Så är ni helt pank, så kan ni höra med någon annan, men vem vet jag kanske är snäll :) hehe. Men de var då trevligt ihelgen, dock var jag på lite dåligt humör, men de var ändå inte så farligt tror jag då it alla tyckte, haah.

Igår så var jag med lovisa och per en sväng om. Ja och sen var jag less och tog maamis bil och drog till korsträsk i väntan på att fördriva tiden, så att min älskling skulle komma hem snabbare ! Han hade ju varit borta i två veckor för tusan ! Fast han kom hem i onsdags en natt, bara för min skull, snyggskallen min ;) Sen for jag hem, och söting lovisa kom, satt och surrade om allt möjligt :) Trevligt. Sen kom äntligen min älskade oskar hem ! jaah ! Vi satt och surra, sen så fick då faan lovisa dra hem så att jag och älsklingen kunde umgås ensamma lite. Men jag gillar dig ändå lovisa, tror jag iaf, eller hur var de ? ;) haha.

Nu har jag just duscha och ligger i sängen, med gubben, han sover lite granna men ska snart väcka han ;) Snusen har han i också, haha ! sötjävel :) Ajja, nu ska jag kolla spårlöst och myspysa med hajna xD

Älskar dig Oskar Lundberg / Din Ellen ♥

 

Ellen - Mamma & Människa ♥

Då man stannar upp och tittar tillbaka, de är då man ser hur långt man kommit, och att tiden den väntar inte på någon.

RSS 2.0