"-Statistiken om mental hälsa säger att en person av tio lider av någon sorts mental sjukdom. Tänk då på nio av dina vänner. Om de är helt okej, så kan det vara du!"

Åter igen fredag, jase. Skola idag, endast två lektioner, och hädanefter bara en lektion fredagar goode skönt. Kom hem efter skolan och till min fasa har inte tvätten torkat ännu, tur att jag var så dum att jag inte hängde ut den, då hade den ju varit torr helst i förrgår. Menmen, sånt som händer. Mathilda har varit här och försöker få mig knall. Jäkla. Vi har varit en sväng hos Lofisa, och sen så for vi till Mathildas mormor och morfar, och lekte lite med, Maja och Ella, vilka sockertopps ungar (: Glidit lite ragg och sen åter hemma. Väntar nu på att hojna ska komma ner på byn igen, men när de blir vet man ju aldrig !

Sen vad som händer ikväll återstår att se, får ju se vad dom här har tänkt, kanske man hakar på och håller dom lite sällskap (: Men nu ska jag dricka en kaffe kopp till och kanske käka de låter bra de !

HEJDÅ !

- Saknaden är enorm efter dig mitt ljus, liv, min kärlek ♥Att bevisa hur jag känner verkar vara omöjligt,
Att beskriva känslorna med ord tycks göra de löjligt.
En kärlek som min för dig, är unik,
Med ditt leende gör du mig rik.


♥ ♥ ♥

När du skrattar vill jag bara kyssa dig,
Mina läppar mot dins, och dina armar runt mig.
Du är mina drömmar, du är mina tankar,
Det är endast för dig som mitt hjärta bankar.

"-Varför ska jag lyssna då ändå ingen säger nå vettigt?"

Igår så fick jag ett mess av Jim som frågade om jag skulle med till han och grilla öl och dricka mat, så de var bara att he sig ut, så kom, han, Peder och Anneli och hämta upp mig. Väl droppade de in mer och mer människor, he vart jävla folkat (: Man kunde ha trott att de var nyår med alla folköl som  smällde så högt och i elden ! Bra ide om man ska rensa en eldstad, haha, all jävla brinnande vet flög ju ut överallt och på Smigger huv, de var kul (:
Kommer lite bilder här..

Och idag har jag tvättat hela dagen hos Oskar men nu är tvättlinorna fulla, så de blir att vänta tills imorrn med att fortsätta. Jennifer har varit förbi en sväng och vi har surra och så. Blir att sova hos älsk inatt, alla kläder är ju på tvättlinan och så ska jag försätta polimasa på här imorrn, så de känndes lika bra de. Har gjort min special go mat idag, mumma vart de.
Nä nu ska jag kolla på Höstlegender på tv4film (:


Älskar dig gubben min ! <3

Byebyebye !

"-En del människor tror att hålla ut gör en stark - men ibland är det att släppa taget."

Onsdag nu då, hmm, har varit på skolan och svammla på med Karl och Jimmy, haha. Sen for jag till Oskar och har varit där och städa i typ 2timmar, för att jag älskar han så himla mycket, så nu är de rent och fiint ! (: Vart himla trött, men de går nog snart över. Nu sitter jag då i läggan och lyssar Eddie och bara slöar. Fundera om man skulle få sig någon skjuts, så jag kan fara med tvätten till maami, vägrar tvätta här ! Jaase, får se vad som händer idag/kväll, har ju ingen skola imorrn iaf. Men de lär väl ändå inte bli mycket antar jag. Men de är ju klart, man skulle ju alltid vilja hitta på nå, men oftast är man ju ändå för slö, inte ovanligt ! Har även köpt två klännigar för ett X- antal dagar sen, jaah ! Är svin nöjd, eller jag köpte bara en, sen fick jag en av min älskade pojkvän. Han är så snäll, himla söthuvve (; Fast jag sa att jag bara skulle låna till den, men han säger pråmt att jag ska få den. Men de återstår att se för dig gubben lilla ;) Slutligen får jag med stora gratulationer och stående ovationer, gratta Lofisa till att hon har klarat teorin idag, GRATTIS GRATTIS SÖTARSLE ! Men men nu ska jag återgå till att göra ingenting alls ! 

Fuuuck Off suckers ! (;


Ibland är de ju helt enkelt bäst att bara hålla käften.

"-Bara för att jag inte bryr mig behöver inte betyda att jag inte förstår."

Helgen var svajnigt bra, börja med att jag var på skolan och slutade med att jag klev av tåget i Kiruna, efter lite övertalning av älsklingen och Linda faktiskt. For och var med gubben ihelgen, grymt skönt att träffa han. Hade saknat han så himla mycket. Vi åt kinesmat, och träffade några av hans jobbar kompisar, och mös och hade de trevligt. De tål att göras om.


Jag älskar dig.


 Igår så vart de så att jag, for och mötte Karl på byn, satt och surra, sen kom Jim förbi och surra med oss en stund. Slutade med att Jim ringde och frågade om jag och Karl skulle följa med till nystrand och så bestämde vi oss för, och Peder hängde på. Jag tvingade även Jennifer att följa så, jag åkte med henne och Karl och Peder med Jim. Väl där, eldade vi och hade allmänt jäkla trevligt faktiskt. Mathilda, Josefin, Mats och Alle kom även dit. Vart mycket svammel och skratt, haha. Kul, kul (: 


 Har varit med Elin idag och suttit och surra med henne, sen for vi på konsum, Elin köpte kattgrejjs till deras mördar katt, haha. Ja du är som söt du Elin (: Nu sitter jag då hemma och har käka parisare, pommers och sallad, mumma. Väntar på att Jennifer ska höra av sig så vi kan fara och sola lite, ska bli skönt. Så tappra soldater, vi höres !

"-Man kan inte göra ont mot andra utan att därmed skada sig själv."

Tänk om man kunde lyssna på sig själv ibland, fast om man inte vet, har magkänslan rätt eller fel ? Vad är de som stämmer och vad stämmer inte, allt är som i en enda röra och man förstår allt eller inget. Att man ska gå runt och tänka så mycket och hålla på att skapa konstiga egna tankar, som formas kanske helt fel. De är ju inge bättre, eller ? Om de blir jobbigt ställer man sig då på de planet att man förlitar man sig andra, vad dom säger, tycker och tänker för att de blir för jobbigt ? För att de blir lättare för en själv att då inte dömma fel, eller skapa sig en egen sanning som kanske sen förr eller senare visar sig vara osant ? Även om man då fösöker så gott de går, att inte förstöra för sig själv, så kan då andra göra de, varese man vet om de eller inte, varför eller hur. Detta osynliga krig som försegår bland ens egen tankar, vänner och fiender, tar så otroligt på krafterna att tills slut bli man kanske helt tom .? Jag lägger hellre ner min kraft och energi på folk som jag, gillar, och känner betyder mycket för mig, än de människor som jag inte har något att göra med.


Sen om, dom, ni, vill, har, försöker, provocera mig, hata mig, förstöra för mig, göra mig olycklig, så kan jag medela.

Att ja, ni har gjort mig, arg, ledsen, trött, förbannad, less, och bara helt tom vissa gånger.  Kanska är de detta ni har väntat på vad vet jag.


Men nu känner jag att jag orkar inte hålla på nå mer. Ingen behöver gilla varandra, ingen behöver umgås, man bara låter varandra och vederbörande vara. För jag vill inte umgås, jag vill inte gilla, jag vill helt enkelt ingenting alls. Jag tänker bara leva mitt liv och överlåta alla andras liv till dom, precis som de ska vara. Nu är de så att alla är vi vuxna och jag känner att jag har bättre för mig än att gå och hata en massa människor, de tar liksom upp all enegri. Jag tänker härmed lämna er helt i fred, som jag egentligen har gjort, men inte fått riktigt samma sak tillbaka kan jag tycka. Man kanske borde ransaka sig själv om varför och, vad man egentligen får ut av att, kanske, vilja försöra för sina med människor. Vad för posetivt de kommer av de..


Sen kan jag meddela till Emelie att de som var i helgen, hade jag faktiskt inte de minsta med att göra, och ingenaning om, med handen på mitt hjärta.


Vad mer kan jag säga, än att jag bara vill vara jag, och jag vill leva mitt liv, ha mitt förhållande, umgås med mina vänner, utan att de ska vara ett sånt jäkla rabbalder uti allt och inget. Vare sig folk anser att mitt liv, mina val, mina vänner, förhållande, misstag, är fel - så är de min ensak. Lika mycket som andras liv, val, vänner, förhållanden, misstag är deras ! Att slösa sin energi på folk man inte ens gillar, är för mig helt ologiskt och bara slöseri.

Ellen - Mamma & Människa ♥

Då man stannar upp och tittar tillbaka, de är då man ser hur långt man kommit, och att tiden den väntar inte på någon.

RSS 2.0