"Dagens händelser i litet format !"

Sen annars idag så har jag varit på skolan och efter skolan for jag till Ellen och Holly och hälsade på, och Hilda och Rasmus var också där, så vi fick oss en liten pratstund om allt möjligt. Kanske även en och annan ide (: hehe.

Sen bar de av ut på byn en sväng, och sen då jag skulle gå till bilen träffade jag Elin och lilla anton, så vi satt utanför turklövern och surra en stund.

Sen har jag bara varit hemma, och nu sitter jag och äter PastaCarbonara ! (: Egen pasta, en faltiskt Carbonara på påse !! Jag vet dåligt dåligt, men då man är ensam är de så fruktansvärt tråkigt att laga mat, så är de bara !!!

V.27+0 idag !

Idag går vi in i V.27+0, tiden bara går, och magen växer och växer. Känner mig väldigt ograciös, och tung nu för tiden. Magen som står åt alla de håll ibland, och man känner rent hur mkt trångare de är, ni trycker och knuffas och jag känner mig så himla full, som att jag ätit en hel levandes häst ! Någon av er trycker väldigt mycket upp mot revbenen på höger sida, de går som inte att beskriva hur de känns, som inte ont, men ja de trycker, och hårt ! Sen far ni runt och gräver som baki revbenen och bökar runt i magen (:

Men hur de börjar närma sig ändå, jag försöker föreställa mig hur de är då ni är här men, de känns så overkligt så de går som inte. Fast ser man magen min så förstår jag ju att de är nå som ska komma ut, men att de är ni två små underbara, jag kan inte föreställa mig hur de kommer att bli !!

Men på torsdag är de ultraljud nr 2, och läkarundersökning, de känns som inte nervöst, men jag tror nog de kommer att gå bra. Sen fick Oskar en ersättare på jobbet så han ska följa, himla skönt att de vart så, vi hoppades ju på att han kunna följa, och inte minst känns de tryggare för mig.

Sen på fredag så ska vi på föräldrautbildningen, för första gången, de ska bli spänannde (:

(Förlåt att jag är sämst på att blogga, ibland är de som mycket, och jag glömmer helt bort de, då de är så mycket annat att tänka på ! men förtsätt gärna läsa och kommentera, ställ frågor, vad som helst. )

"MVC - Barnvagn - Sovrum - Toa !"

Sovrummet är färdigt ! Yeehhs, och toan börjar bli kaklad på måndag, och idag har vi varit och beställt en vagn, så nu är de gjort (: Känns himla skönt, nu vet man att den finns här då dom små liven anländer (:

Och i onsdags var vi på MVC - och de har då hänt grejjer kan man ju säga ! haha.

Hjärtljud - 144 och 152
Magmått - 30 på gränsen till  31
Vikt - 76.9

Himla inte konstigt om de börjar bli jobbigt att röra sig, de är ju några extra kilon minsann ! (:

Ikväll blir de nog bara kolla nå filmer vi hyrt, käka pizza och nå snarra - är ganska slut efter en hel dag på bilaffärer och barnens hus !

"-The times goes one !"

Tänk hur många människor man mött, lärt känna under årens lopp, vissa finns kvar andra inte. Himla vad tiden går och nu plötsligt är man här, påväg rakt in i vuxenlivet. Känns hur långt man har kommit, och jag glädjer mig med att nöja mig med att ibland tänka tillbaka och minnas vissa tider i livet som varit speciella på alla de sätt. 
För att sen inte kunna vänta att se vad framtiden har att bjuda på, och älska livet jag lever - i nuet !"-Dagens !"

Slänger in en dagens också !

 

"-Brev till mina trollungar !"

Ni era små liv i magen, ni rör er för fullt, speciellt igår då var de full fart mest hela tiden (:
Då jag tar på magen och stryker så får jag mig en massa goa sparkar i handflatan, men då jag slutar upphör ni att sparka lika mycket, och ni lugnar er. Det känns forfarande lite overkligt att ni är två små människor inuti mig.
Men till veckan då pappa kommer hem från jobbet så kommer vi att få klart vårat sovrum, och vi ska flytta in era sängar och skötbord. Som vi har hett ihop och bäddat, så de är bara att ställa i ordning kvar. Ni får bo med oss tills ni blir lite större, och får flytta in i eget rum (:

Sen måste vi inhandla nå tunnare täcken och filtar till er, har täcken, men dom är nog lite varma och lite stora i början, så de ska inhandlas. Sen har vi fått en linneskåp av mormor eran, som ni ska få ha alla era kläder i, de är jätte fint ! Så bara vi får fixat i sovrummet, och möblera där uppe så ska jag tvätta alla era kläder och lägga in i skåpen (:


Jag älskar då ni rör er och far omkring i magen, de är så mysigt och helt otroligt att ni snart är här hos oss, de är inte allt för länge kvar, ni är beräknade 25 juli, men ni kommer väl att vílja komma tidigare så man vet aldrig när de kan bli. Men ni är efterlängtade och så himla välkommna ut till oss.


"Svar !"

 Anonym: är det enäggs tvillingar eller tvåäggs tvillingar? :)

Svar: Det vet vi inte ännu, det är ganska komplicerat de där, för även om dom har varsin moderkaka, och att dom har varsin "säck" dom ligger i, så är de ingenting som säger att de är tvåäggs eller tvärtom. Man ska kunna se de sen, då dom är födda tror att jag läste, beroende på hur många blad de är i skijleväggen mellan dom, så ska man kunna se om de är enäggs eller tvåäggs. Men om de nu skulle vara en tjej och en kille, så är de tvåäggs. Men om inte annat så syns ju de med tiden sen, så vi får se (:(Skriv gärna vem ni är, och länka om ni har någon blogg, men de är alltid roligt med kommentarer)
=)

"-Sommartider !"

Igår gick vi in i vecka 25+0, himla vad tiden går fort. Snön smälter hur mycket som helst, solen lyser, och idag har turklövern börjat med mjukglass, de mörknar inte förrens klockan är kring åtta på kvällen, ja alla vår tecken är som här nu (: Himla vad skönt de känns att vintern är över och sommaren står vid tröskeln.

Ja magen min  växer och växer, börja bli ganska så jobbigt fysiskt nu, om jag dammsuger eller går allt för långa promenader, så känns de i ryggen minsann. Sen alla gånger jag måste upp för trappen för att gå på toa, börjar även de kännas som en utmaning. Men snart ska dom väl göra klar toan här nere, tror jag vi blivit lovade.

Sen har jag hitta en väska jag vill ha, och nå linnen/topp, himla, man känner sig så stor och klumpig, och inte speciellt graciös, så lite nytt skulle nog kännas bra för själen.
Menmen, de är mycket man vill ha.V.25+1

"-Rubrik, jävla jobbigt att måste ha de jämt !"

En bild säger mer än tusen ord ! Haha !
Jag älskar dig mest av allt, önskar du kunde vända om och komma hem igen, två nätter är ju alldeles för lite !

"-Kärlek och respekt, ska de vara så jävla svårt !?"

Ja idag har de inte blivit så mycket gjort, har varit krasslig i över en vecka snart, snorig, ont i halsen och hosta. Kanske blir vårdcentralen imorrn, bara för att få veta att de finns inget dom kan göra som vanligt. Men bättre att fara och kolla en gång för mycket, som mamma sa. Så vi får se hur de går. Men nu ska jag fortsätta kolla tv och sen så snart blir de väl dags att sova..
Jag saknar dig så min älskling - Jag älskar dig Oskar ♥

"-Påsken påsken påsken !"

Jag är sämst på att blogga, jag vet, förlåt mig. Men ge inte upp hoppet, tänka lägga in nå bilder på hallen och även magen såklart (: I veckan har vi även fixa sängarna, och skötbord, och sängkläder, och halva sovrummet är klart. Bara halva golvet kvar, och en fond vägg, sen kan vi flytta in ! (; JAaah, längtar som tusan ! (:

   

V.21

  

V.22
 Gubben har farit nu också, usch och fyy !
Iaf, har ingen bil i veckan och inga pengar på telefonen, fast internet har jag nog. Men så att alla vet, så ni får höra av mig så jag slipper sitta här hemma själv hela veckan !


Sen vad ska man göra ikväll då !? Jäkla tråkigt allt vart, helt ensamt, såklart har jag ju mina älskade små i magen, som sparkas riktigt ordentligt nu, och de kan dom gärna fortsätta med, de är så himla mysigt, och känns mindre ensam faktiskt (:

Ellen - Mamma & Människa ♥

Då man stannar upp och tittar tillbaka, de är då man ser hur långt man kommit, och att tiden den väntar inte på någon.

RSS 2.0