Stackars barn som får lida för att kommun och landtings anställda, som hon i växlen sa "-måste ha stämplat ut tidigt idag."

Svårt att jobba på kommun och landsting, de är ju bara spela in två meddelande på svararen att du är på tjänst ärende och kan nås senare, eller att du gått för dagen !! Fy faan ! Snart måste man väl stå i kö och välja altenativ då man ringer 112 ! Brinner de tryck 1, har du ramlat tryck 2.... är detta en nödstiuation tryck 175900.. Tyvärr så har vi gått för dagen, vänligen återkom på måndag ! Fy faaan, är de enda jag kan säga !
Sen hur jävla svårt kan de vara att förstå att ungen behöver en annan ersättning än Nan, som de ser ut nu !


BARNLÄKARE
"-Varför han var så ledsen och hade ont i magen var förstoppning" 

JAG
"-Ja om de var de, men efter vi bytt så är han jätte bra i magen och bajsar tre ggn/dygt ungefär, och är inte alls mkt ledsen, och får sova utan att vakna av att han håller på att krampa sönder."

BARNLÄKARE
"-Jo men varför han hade ont i magen var för att han hade förstoppning."

JAG
"-...Ja men nu är han bra i magen, och de går inte 3-4dagar mellan gångerna då han bajsar. Så något måste ju ha blivit bättre.!?!?"

BARNLÄKARE
"-Ja han är ju inte förstoppad nu. Men då han varit de så får han ju jätte ont i magen för de och är ledsen."

JAG
"-Ja men eftersom att vi böt ersättning efter 1 månad och just då vart de bättre, och har inte gått tillbaka till att bli sämre, inte alls, så har de ju kanske något med att göra att han har fått en annan ersättning, som gör att han blir bättre. Hur som helst funkar de ju bra med den nu!!"

BARNLÄKARE
"-Ja kanske, men de behöver inte betyda att de är de som gjort han bättre.!!"

JAG
"-Nä, men jag tar mina chanser då jag har hittat något som funkar, är jag ju inte så sugen på att byta tillbaka redan, vill ju helst inte utsätta han för att ha så ont att han bara gråter och inte kan sova.. Hur fan kan de vara så svårt att få hjälp !!?!"

BARNLÄKARE
"-Jag ska hjälpa dig nu, men egentligen får jag inte de. Utan du ska egentligen testa, he messmör i Nan, sen om de inte funkar, byta ersättning till mjölkfri, sen efter ett tag, byta tillbaka till Nan, och blir de inte bättre, byter du igen. Sen kan jag skriva ut ett recept på mjölkfri ersättning. Till dess måste ni stå för ersättnigen själva, fullt pris. Men jag ska hjälpa dig nu, men som sagt... BLA BLA BLA !

JAG
"-Mmm bra, tack hej !"


Ska man skratta eller gråta !
Historien slutar dock inte där.
Men jag blir så förbannad !

Nä åter till telefon, och ringa sunderbyn !

Jag älskar er mina älskade älsklings grabbar !

De började med att jag fick ont i halsen, sen snorig, åh nej en förkylning på G ?! Varför !? Då man är nog trött som de är.. Ont, snor, frossa, täppt och trött, jamen nånting ! Bara de nu inte smittar av sig på dom små, så hemsk att vara sjuk och vara så liten och ja, hjälplös ! Sen började Oskar få samma symtom som jag ! ÅH dubbel NEJ ! Men dom små verkar ha klarat sig ännu, hoppas de håller i sig ! Detta började i tisdags för mig, de är nu fredag...

..Har suttit uppe sen tre nu, Kevin håller troligtvis på att bli förkyld. Sen han har inte bajsa normlt på flera dagar, jättelös i magen, (och han har bara bajsat, efter att jag tagit tempen.) Sen då man läser på internet kan de ju vara allt möjligt farligt eller så inget alls, men jag kan då inte sova, man är ju så orolig och oerfaren ännu. Nu har jag då börja oro mig för allt, kräks dom för mkt, kissar dom för lite, eller för mycket, har dom feber, får dom i sig nog med vätska !?!!? Går verkligen Levi upp i vikt !? Ojoj, de är mkt nu. 

All den där oron som fanns just i början (klart man oroar sig fortfarande), men då man inte kunde blunda en sekund för att man trodde dom skulle sluta andas eller då dom kräktes trodde man att dom skulle dö ! Hade som börjat lägga sig, och man accepterade liksom att barn kräks, och låter, och andas faktiskt fast du vilar en stund, den oron hade som just lagt sig lite och man kunde slappna av ibland, men nu är vi tillbaka där igen. Stackars liten, som ska blir sjuk. 

Sen har vi ju detta internet, de är ju jätte bra om man får svaren man letar, "-de är helt normalt." Men då de kan vara allt från hjärnhinneinflammation till, helt normalt så blir jag rädd, och orolig. De är nog ingen som helst fara med dom små, men som sagt, första barnen.. Och fast man känner mycket på intuition och vanligt förnuftigt bondvett, så kan jag inte sluta att oro mig för allt möjligt just nu ! Man vill ju dom så väl, och att allt ska vara så bra hela tiden. Tänk att en troligen vanlig förkylning kan skrämma vettet ur en, och att man skulle oro sig för bajs hit och dit, färg och form, skulle spela så stor roll i ens liv ! De trodde jag verkligen inte för 1år sen. 


Jag tackar gud att vi köpten nässugen och koksaltlösningen i veckan, uttifall att !!!
Se alltid till att ha sånt hemma ! Är ju inte som då man själv blir snorig, man kan ju bara snyta sig !
Blir att köpa hem suppar imorrn, de måste ju finnas.. Uttifall att (:


Tänk vad livet kan vända, och hur glad jag ändå är, fast bajs, kräks, trötthet, och oro är mitt liv nu.


Självklart, en massa massa kärlek, mys, närhet och lycka också, men de är ju ingen man oroar sig för (:


 Men de blir ett samtal till BVC snarast, bara klockan blir lite mer (: Men dom sover då så gott båda två mina älskade älsklings grabbar !!


Avslutar med några bilder från oss till er, och med en liten chocklad bit och en pk till mig (;

Ellen - Mamma & Människa ♥

Då man stannar upp och tittar tillbaka, de är då man ser hur långt man kommit, och att tiden den väntar inte på någon.

RSS 2.0