Till er våra älskade underbara.

De har nu sakta men säkert börja sjunka in att ni är två små underbara liv i min mage. Tittar om och om igen på ultraljudsbilderna som vi tog igår, och blir lyckligare för varje gång min blick faller på er. De pirrar i hela kroppen och jag tittar ner på min redan ganska stora mage, som vi nu fått förklaringen till, och försöker förstå att ni är två ! Två små underbara små pojkar som bär på. Jag som tycker att allt har gått så himla fort, och nu eftersom ni troligen bestämmer er för att komma tidigare, så är de alldeles snart, så himla nära nu ! De kanske bara är 4 månader kvar, oj herregud vad de pirrar då jag tänker på de. Försöker hela tiden föreställa mig er, undrar hur allt ska bli, och om jag och eran pappa kommer ha hunnit förbereda allt tills ni kommer. Hela kroppen pirrar och jag sitter och funderar förfullt på namn, tänkt - de är ju två namn som ska kommas på ! Men jag tror allt faller på plats när ni är i våra famnar. Sen ska jag berätta att ni har världens malligaste och stoltaste pappa här hemma, han pratar om er hela tiden och om han längtar efter er. Han vart så himla lycklig igår att han fällde glädje tårar, om han är lycklig  ! Vi båda tänker på er varje dag och snart hoppas jag att jag får känna er därinne i magen där ni håller på att stöka runt.


 
Mina två små ♥

Vi älskar er över allt annat och tänk snart så ses vi

"-Va, skojjar du ?!"

Hemkommen från ultraljudet - Vi ville och fick veta vad de var för kön, så till sommarn kommer de två små tvillingpojkar (: Nu ska vi smälta de här sen återkommer jag med mer info !




♥ ♥

"-Rosa eller Blått !!? "

Åh, jag kan som inte sluta tänka på ultraljudet ! Undra om de går att somna ikväll, himla de är så spännande! Man undrar så mycket, hoppas för allt i världen att bebben mår bra, undrar vad de är, en pojke eller flicka, om man kommer bli flyttat, hit eller dit. Ja de är så mycket i tankarna nu (: Men imorrn så !! ^^

Nu är ju frågan till er mina kära vänner, bekanta och läsare - Vad tror ni ?
Pojke eller flicka ♥ ?


"-Full fart, asiatisk gryta - Mat mat mat, ordet är mat!"

Idag har vi haft himla mycket gäster på hotellet, och jag stod för varmrätten idag, asiatisk gryta med biff, och ris, och även en kall sås till (: Gjorde även en förrätt igår, som vi skulle ha idag. Laxrullar, med färskost m.ingefära, färsk hackad persilja och citron. Gjorde en broccoli och potatis soppa också. Himla gott. Har varit full rulle, men de slutgiltiga resultatet vart då bra iaf, och alla vart nöjda ! Sen gjorde TC, en himla god efterrätt, nå friterat med vaniljkräm i, och annanas med socker, kanel och en massa mer, och så glass ! Mumma !


Sen så sitter jag hemma nu, och Oskar, rille och jocke sitter här och surrar. Funderar vad vi skulle ha ätit  förnå idag, kanske fiskpinnar, m, mos och remuladsås ! De är ju himla gott. Ja de här inlägget vart då bara om mat, haha, men så får de bli (:


Imorrn är de ultraljud - himla pirrigt faktiskt, och Oskar är tycker de är himla spännande, och lite nervöst också. Men de ska bli roligt, vi har ju längta så mkt ! weeeehhi, de pirrar !

"-Mättare än jag kan ingen vara !"

Hojja ! Snacka om att man kan vara mätt ! Vi har just varit och käka potatismos och älgskav hos inger och kjell, jag åt som en tok och mätt vart jag ! Nu sitter jag här hemma och försöker förstå varför, varför jag åt så himla mycket, känns som att jag ska sprängas..

Men ska snart till lillebror och hämta final destination filmerna 1-3, som han har fixa åt mig. Hoppas de funkar idag för igår funka de då it :( Sen så har katten hör och häpna, varit ute hela dan idag, alltså flera timmar ! Jag trodde han sprungit bort, för de har aldrig hänt tidigare. Men de blir skönt om han börjar vara ute mer, för som sagt han löser ju lite hårtussar här och var... Men nu får vi ju hoppas att de bara blir varmare ute, så vill hán nog vara ute mer (:



Sen tack till alla som har kommentera mina inlägg här och var ! Sötproppar, de uppskattas verkligen (:
Nä nu ska jag starta bilen och börja bege mig ut på byn en lite sväng om. Ha de så bra alla !



Jo just ja ! Här kommer ju en bild på sverigekakan jag bakade ! Den fick högsta betyg av alla som smakat den, så jag har fått order här hemifrån att snart baka den igen, så de känndes bra, eftersom de är förstå gången jag gör den, och andra gången jag bakar sen jag träffa Oskar så :p

22 februari - 2010

Dessa himla nätter av spring, de känns att man inte kommer i någon djupsömn, ont i huvudet ofta på morgon, och så att jag känner mig som trött, nästan hela tiden. De är ju detta springande på toan, hur många gånger under natten som helst vaknar jag och måste upp. Men de är smällar man får ta. För övrigt mår jag ganska bra, spyr fortfarande på morgon ibland, och så har jag börja få ont i höfterna och typ stjärten, som träningsvärk, hmm!? Men jag är väl så grymt otränad, så nu när man väger ännu mer än normalt, så blir de väl tungt och så :P

Sen inskrivningen, om jag inte minns helt fel så var den, den 15 december så har jag gått upp 3.9kg, och vägde då alltså i tisdags 70.1kg - de går uppåt nu, för först gick jag ner i vikt i stället för upp och de var ju inte så bra. Men nu så går de ju uppåt nu som sagt, haha, och de är ju bra (;


Jag och magen idag, och idag är jag i V.18 (17+6)

 

"-Baka baka liten kaka !"

Glömde ju naturligtvis kameran igår, så vart inga bilder på go maten ! Men gud vad gott de va, grillad kycklig och fläskfille, hasselbackspotatis, sparris inlindad i lufttorkad skinka, svampsås m färska champinjoner och till de en himla go sallad, med majs, kidney bönor, gurka, tomat, fetaost i olja, crispsallad. Till efterrätt blev de, varma päron, med mintchoklad och glass. Ja ni kan ju tänka er vad gott !

Sen på kvällen då vi var hemma och skulle se pirate of caribien, 3an - så smällde jag i mig, en stor fruktsallad melon, mango och blodapelsin ! Fruk är så himla himla jätte gott ! (:

 
Nu bakar jag en sverige kaka iaf, och eftersom att formen jag köpt var lite större än vad dom sa i reseptet, tänkte jag att jag skulle he lite mer bakpulver bara, så skulle den bli lite tjockare, haha ! Nu håller den på att svämma över formen, men vi får se hur den blir, tror den kan bli lika god iaf (: Brukar aldrig baka, men tror jag ska våga mig på de mer. Nu ska jag kolla till kakan, sen får ni se om de kommer ut en kort där kakan ser ut för nå eller om de vart bara pannkaka av allt !


Återkommer, ha en bra dag ! (:

"-Imorn kommer jag tacka dig för igår !"

Snart bär de även av ut på byn och göra lite ärenden, och sen ikväll till middag har vi blivit bjuden till mamma, där vi ska grilla ! Mumma ! Inviga årets första grillning, de är så himla fruktansvärt gott, och så blir de haselbacks potatis till (: Så återkommer väl imorrn med lite bilder på grillkalaset.

Ha en trevlig fredag allihopa ! =)

De närmar sig ultraljud !

Ja igår var vi hos barnmorskan, och tog blod och urin prov, och så lyssnade vi även på hjärtljuden ! Allt var då så himla bra, alla värden och de fanns ingenting att klaga på (: Skruttungens hjärtljud var också jätte bra, och shit vad tydligt de hördes nu motför förra gången vi gjorde de ! Så när vi lyssnade så sa hon, "jaha, då ska vi väl kolla om vi hittar tvillingen!" Panik, för en sekund, sen skrattade hon och sa "ej, jag de slår i samma takt, så de ska nog bara vara en, men helt säker kan jag aldrig vara." Sen sa hon även att jag har ganska stor mage för tiden, men att jag antagligen bär långt ut. Kännde vart livmodern var och ja sånt (: Men som sagt var allt jätte bra och de är som skönt att veta då jag spyr ännu. Är i v. 17+3 idag.

Längtar tills torsdag - då vi får se dig vårat hjärtegull ♥

"-Brustet rep kan knytas ihop, men knuten sitter kvar !"

Idag har vi varit hos mamma och druckit kaffe, himla gott. Så nu väntar vi på att klockan ska gå, sen ska  vi till barnmorskan på ett tag (: Sen vet jag inte vad som sker idag, vi får ta och hitta på nå !

Sen måste jag ju bara klaga, alltså kan de få bli varmare, och i mer än två dar tack ! Verkar aldrig om att denna kyla ska försvinna !


Lite bilder från de tre gångna veckorna (:

  

 

  

"-Alla hjärtans dag - lite svammligt är de ju faktiskt, men vad gör man inte !" (:

Sen har ju min älskling fyllt år ! Han fick ett kort, och kärlekscheckar som jag gjort själv, eftersom jag inte alls har nå pengar. Men de kan ju vara kul att man har gjort de själv, lite mer charmigt på nå vis ! Det blev då uppskattat av gubben iaf ! ^^

Sen var de ju även alla hjärtans dag, som vi firade måndag, då han fick dessa, och sen åt vi tacos på kvällen, och mös med en film. Just de på dan fick vi i panik fara till luleå för att Oskar skulle vara hos tandläkaren, vilket han helt glömt bort men vi hann. Sen var de lite stosande på storheden innen vi begav oss hem (:

 


Jag tycker de går så himla fort !

Ja, igår gick vi in i en ny vecka. V.18 - (17+0) ! Himla de går som fort tycker jag.  Mitt illa mående har varit bra, och på två veckor har de gått hela 4 dagar utan att jag kräkts på morgon (: Men nätterna är också jobbigt, man får springa på toa så fruktan svärt mycket så de är inte klokt ! Även Oskar har fått börja springa på toa på natten, vilket aldrig händer, haha. Ja tänk var de kan påverka, fast dom säger ju att de påverkar partnern mycket också, eller har de bara varit tillfälligheter, ja de vet man inte (: Tänkte slänga in lite bilder från vecka 17 (16+0).
Ja jag ligger lite efter men de kan bli så ! (:





"-De närmar sig ett slut, de kommer bli färdigt snart, och eftersom !"

Ja, nu har jag ju inge internet hemma förrens på måndag då gubben kommer hem, så därför de blir dåligt med
uppdateringar, ni får förlåta mig för de (:

Har iaf hämtat tapeterna till hallen, nu återstår bara att få någon som kan tapetsera, eller så blir de sen då gubben kommer hem, för jag vågar mig verkligen inte på att försöka själv ! Dom säger de är lätt, men nej jag är alldeles för osäker på mig själv som vanligt, tror aldrig jag klarar nå, haha. Oskar blir tokig på mig för att jag aldrig tror jag klarar av nått själv. Måste bli bättre på att tro på mig själv antar jag, får jobba på de (: Hm, tapeter var de ja, tror de kommer bli himla bra faktiskt, längtar tills de blir tapetserat så man kan ställa in möbler och sånt.
Sen toan börjar närma sig att bli klar också, nu ska de dom gjutit, eller vad dom nu gjort, de ska då torka iaf, i typ en vecka sen ska dom väl fortsätta antar jag. Golvet i hallen är nu iaf lagt och klart, och som sagt bilder blir sen då jag har internet hemma och min dator. Gubben har låna den för att hans, hmm, ja den har gått sönder kan man säga (: haha.

Ja nu är jag hos mamma, ska dricka lite mer kaffe sen ska jag bege mig hem och ja, it göra nå vett (: Kanske fika en liten arraksboll (: Det var allt för mig just nu iaf.

Och ännu har jag inte kännt nå i magen, tror jag då inte iaf, himla jag börjar bli otålig, men de kommer väl snart (: Sen väntar ju ultraljudet som närmar sig med stormsteg ! Vi längtar massor !


Jävla skit blogg, de går ju inte att ha mellanrum, alltså olika stycken ! så nu fick de bli såhär.

"-Den största skillnaden på pojkar och män är kostnaden på deras leksaker !"

Svar till Anonym om Dagen !: är det du som bakat den fina tårtan? :)

Svar: De är faktiskt Oskar som gjort tårtan, och alldeles själv också, från att handla ingredienserna till de slutliga resultatet ! (:


Igår just då jag slängde iväg de sista inlägget så ropade Oskar uppifrån - att, ta fram fikat, Lars och Evelina kommer nu !! Så de gjorde jag (: Så vi fikade och satt och surrade ett tag, himla trevligt med lite kvällsfrämmande innan man gjorde kvällen, kul att ni kom (:
Sen finns de massa fika kvar så om någon känner sig sugen så, kom och fika vettja ! (:


Och nu har vi varit hos Oskars mormor och druckit kaffe och fikat lite, så efter att hajna har släppt ut, kjells och ingers hundar så ska vi på öbergs och beställa taperter ! Sen är jag fri för dagen, så hör av er om ni har lust ! (:

Kvällen !

Ikväll blir de söndagsmys med -film, chirre, morötter & gurka med dipp ! Mums !



Och nyss åt jag !

 

Fy fasikens så himla gott - snälla sommar om du ändå kunde vara här snart !

Dagen !

Idag har vi haft kalas, dock glömmer jag ofta av att ta bilder men några kan jag bjuda på ! (:





Ellen alice louise Hällgren !

Dagens Ellen och magen !

 

V.16 (15+5)





"-Du omgivs av ogivande vänskap - ja vänner utan framgång. Men jag ser din framtid --- juckandes mot en stång !"

En ny dag och fint väder dessutom ! Sitter här hemma och invätar Oskar så vi kan fara och handla, för vi ska ha kalas idag ! Han fyller ju år till veckan fast då jobbar han, så vi tänkte att vi skulle ha ett kalas idag istället. Dock så trodde vi hallen skulle vara klar, med tapeter och så, fast tapeterna vi ville ha fanns inte hemma så tyvärr blir de inte klart ännu. Btw, jag älskar hallampan våran ! Fy tusan, jag ville så mycket ha den så att Oskar köpte den åt oss ! Himla vackeröga ! Inte nog med att den är så himla fin, så lyser den jäkligt bra faktiskt ! (:


Bilder på hallen just nu, och snygg lampan ! ;)


 

"-Ibland tror jag själv att då jag läser smarta saker, att jag själv kommit på dom, eftersom jag just exakt tänkte de jag just läste !"

Gårdagen vart då så himla lyckat, och lång faktiskt. På dagen och in på eftermiddag spenderade jag med babyboom här på byn, Ellen Öberg, Holly, Lina Lundberg, Wilma, Linda Lindgren, Anton, Evelina Mattsson, Malin Jakobsson, Hilda Öberg - Det var väldigt trevligt, borde verkligen göras om ! Tack för dagen flickor och pojkar (:

Sen kvällen slutade med att vi for till piteå och vart bjudna på en jätte smarrig middag av Emelie Lundkvist, och hennes karl Tomas. Med en massa surr och skratt ! Helt underbart, tack så mycket för kvällen gumman, de ska också göras om ! Nästa gång får vi bjuda då vi fått någon ordning här hemma (:

Sen kom vill till byn, och hämtade Lars för att hans bil skulle in i garaget här och blki avtinad i väntan på en eventuell bil affär idag (: De tog lite tid att få fram bilen i all snö, men de gick ändå fin fint. Just då bilen var inne i garaget kom Elin och Jonte, så vi alla gick in och drack kaffe och surrade, sen helt plötsligt var klockan halv ett, och jag skjutsade hem Lars till han två favvo schejjor hemma (: Väl hemma igen fick jag en humör svängning och lämnade Oskar och vårat främmande här nere, då jag själv skulle gå upp och lägga mig ! Igen ont menat absolut inte, men jag tror inte dom tog illa upp, men isf ber jag om ursäkt såklart (: ! Himla ibland kan humöret bara vända och sen lika snabbt tillbaka igen, men jag antar att de är smällar jag och dom i min omgivning måste ta - har överseende (: Fast den som drabbas då de händer är ju givetvis Oskar, men han vet och förstår, sen är de skönt att de snabbt går över iaf (:

Men hur som helst, är jag hur himla nöjd som helst med gårdagen ! Dessutom hann vi ju välja tapeter till hallen ! Tjooohoooo, vad de kommer bli fiint !

Men nu ska jag alldeles strax ut på byn, och karl är då borta, så är helt öppen för förslag om någon vill hitta på något idag ! Bara slå en pling så ses vi ! (:


Himla vad jag känner mig lycklig idag !!!




Psss, Emelie Lundkvist, egen rubrik idag ;)

"-Mys, nybäddat och en film i sängen !"

Ja nu har man ätit middag, mumma ! Gjorde chili con carne för nästan första gången på egen hand tror jag minsann, och de vart då gott. Gubben godkände den också och tyckte de var jätte gott. Så nu sitter jag och smälter maten, och har provat en massa kläder min snällaste mamma har beställt åt mig, sen var jag på mim igår och köpte mig två små plagg. Har väl egentligen inte råd, men kläderna börjar bli lite tajt så man måste ju köpa nytt hur som helst (: Nä nu ska jag ta och kolla om de är nå bra på tv, och vänta på att hajn blir klar med de han sysslar med. 


Bilder på kläderna också naturligtvis (:

Från maami ♥
 


Köpt själv (:

"-Fördelen med att vara klok är att man kan spela dum. Motsatsen är betydligt svårare."

Snart helg igen ! Himlarns också att veckorna går så himla fort är ju helt otroligt, sommaren är nog inte så långt bora om man tänker så (: Är väldigt lycklig nu iaf, har inte spytt något på hela dagen och se är hur skönt som helst.

I hallen och i toan byggs de iaf, och hoppas att golvet i hallen blir klart snart, kanske idag, kanske inte, vet inte riktigt vad dom håller på med, men vett no ska de bli bra (: Idag så vet jag inte vad man skulle hitta på, så vill någon höra av sig så är de bara göra de, kan jag bjuda på kaffe om inte annat ! (:
Nu sitter jag och funderar om jag skulle gå och äta mig en blodapelsin, de gör jag nog !

En Ellen idag !

"-Kan man vara mer svullen på kvällarna än jag är, jag kommer nog sprängas !"

I går gick vi in i V.16 (15+0), och mitt illamående har inte gett med sig, eller illamående i sig går ju över efter att jag spytt oftast, och kan komma tillbaka under dagen om jag har otur. Men att jag spyr varje dag är jobbigt, och att jag kanske inte alltid råkar vara nära en toalett, utan kanske i bilen, och då är de bara stanna även om man är mitt på byn, så de är inge trevligt alls. Sen har jag börja få huvudvärk på kvällarna och morgonen ibland, jag vet inte vad de kan bero på, men de är inte heller trevligt alls, massor jobbigt faktiskt.
Men av allt detta kommer något fint iaf, så man får se de från den sidan istället ♥

V.16 (15+0)



Vi var även på ikea i söndags, de var himla trevligt, och köpte lite saker till skruttungen min, och även lite annan. Vi hade bara bagageutrymmet på bilen så vi ska beställa nå större saker också. De som vart till hjärtat mitt var iaf, madrass, täcke, kudde, spjälsängsskydd, lampa, förvaringskorg och världens gulligast elefant som jag vart dö kär i ! (:

"-Kalas, 30minus och PALT !"

Idag har vi haft fin gäster på hotellet tydligen, haha. Landshövdingen, och massa kommun och företags gubbar och gummor. Dom åt då oxfilemedaljong till värmrätt, mumma ! Det gick då himla bra iaf, och imorrn ska jag dit och hjälpa till att laga lite av den rätten till, 6 pers som inte kom idag och ska äta de imorrn istället. Hmm, tycker att man får väl skylla sig själv, lite snålt att komma dan efter och äta upp dom som inte komms mat..
Då vi inte ens är på hotellet egentligen, menmen nu är de så och vett nog kommer de går bra imorrn med (:

Sen idag till middag blir de palt hos mamma min, med morbror m.fam och vi, och lillebror ! Himla mumma ! (:




Ja vi var ju då på kalas hos morbror i förrgår, de var himla trevligt. Vi var inte där allt för länge, och på vägen hem, 30 minus som mest, fy tusan så äckligt kallt ! huvva, nu längtar jag verkligen tills de blir vår och nå värme !


   

Ellen - Mamma & Människa ♥

Då man stannar upp och tittar tillbaka, de är då man ser hur långt man kommit, och att tiden den väntar inte på någon.

RSS 2.0