"-Jag begär ingenting, men jag vill ha allt !"

Jaahaa, då var det torsdag idag, fy tusan vad veckan har gått fort - de gillar vi inte !
Nu hålls de på i hallen nere, och jag har ingenaning vad man skulle ha gjort idag!?
Ikväll blir de iaf tacos hos svärmor, mm, himla mumma (:
Nu mår jag himla dåligt känner jag, hoppas jag inte kräks iaf ! Men vett no..

Sen längtar tills de blir klart i hallen av många andledningar, men så att Ozzy får komma hem, han är hos min mamma under ombyggnationen, då man inte är hemma så mycket, och då man själv inte trivs att leva i de, sågspån, byggsmuts, massa ojud och folk, m.m. varför skulle han !? Så nej, han får var hos mamma, med sällskap av både djur och människor (:


Världens Snyggaste Kattsson Ozzy !
och så en Ellen idag.


"-Januari !"

Magen idag - v15 - (14+1)
26 november - 2009
"-Schooookiis scheejj längtar efter deej !"

Idag så är jag i vecka.14 (v13+5)
Schooockiis magen växer, bilder kommer tillveckan då karl är hemma med datorerna (:


Ja nu har jag spytt i princip varje dag i drygt 2 månaders tid, 1-3ggr varje dag, börjar till att bli en vana nu faktiskt. Idag spydde jag så jag börja blö näsblod, och de är inte första ggn. Men att efter jag spytt så försvinner illamåendet och kommer sällan tillbaka så de är faktiskt skönt !Dessutom är ultraljudet bokat nu, himla vad jag längtar nu alltså.
Vi fick tid då Oskar var hemma, så de var ju himla perfekt
- för han ville ju verkligen vara med så han tog ledigt den vecka jag är i v18,
och så har han ledig vecka då jag är i v19. Han ville vara säker på att han skulle vara hemma (:spänning, lycka, förväntan, kärlek, rädsla, längtan, tusen tankar och olika känslor !


"-Vi längtar efter dig !"

Otroligt vad jag längtar efter dig mitt lilla hjärtegull i magen min !

"-Lova aldrig mer än du kan hålla !"

Ikväll har lillebror varit här och ätit med oss, och kollat en film. Vart spaghetti och köttfärssås, gjorde en annan varitant än jag brukade, vart himla gott faktiskt (: Filmen vi såg var "Drag Me To Hell", (rysare) jag vet it, jag gillar ju inte sånna filmer för jag är ju så himla nojjig och helst då jag är hemma själv ganska mycket. Fast den var svammlig också, jag vet inte går som inte att förklara men men, de var då en tidsfördrivare. Oskar och Philip satt då och skrattade och hoppade till omvartannat så :P
 

Ikväll blir de väl bara kolla film och så, hajna far ju på jobb imorrn, mindre kul, men men så är de.

Men ha de bra folket så får vi se när jag får internet och kan skriva och ladda upp nå bilder sen igen, om de tar tills hajn kommer hem igen eller om jag hamnar vid någon dator innan dess (:
Sen igår så fick vi främmande av fam-Lindgren/Lundberg, drack kaffe och så. Sen hälsade jag på hos Emelie och Per en sväng, Linda och Anton var också där. Oskar och Duw for till stan och kollade på bilar medans (: Sen var vi och hälsade på Elin och Jonte, sen kom Sandra, Niklas och Skeatz dit, då vi satt där och surrade ett tag. Sen bar de vidare till Linda och David på kvällen, där vi kollade lite film och satt och surra, tills de vart hem i sängen och sova. (:

"-De börjar synas allt mer och mer !"

En bild tagen 9 januari
Varje tisdag går jag in i en ny vecka (:
"-Vattenfall vattenfall, trasigt skithus !"

Åter till detta med vattenskadan på toan, hela toan har rivits, och även garderober i kallaren däravars vatten runnit ner, sen har nu detta resulterat i att de blivit vatten i hallen, och i princip hela hall golvet är rivet, och även mot trappen i den gamla hallen. Detta är inte trevligt att leva i, man vill helst inte vara hemma faktiskt. Men turen är ju att de finns en toa på övervåningen, tack gode gud !

De är damm och sågspån, och bläää, men nu är de ju inget att göra åt de är ju bara såhär, men nu håller jag på att välja till badrummet, inredning och sånt. Jag har fått fria tyglar av Oskar, fast jag har bestämmt att vi ska sätta oss ner tillsammans ikväll och kika, och komma överens vad vi båda vill. De är ju faktiskt han som köpt och äger huset (:
 
Men som sagt de är som kaos här känns de, och eftersom Oskar gjorde om hallen och la nytt golv för ett och halvt år sedan, känns de himla surt att de var tvungen rivas upp, men att se från den ljusa sidan har köket klarat och sig vilken himla tur (: ! Ska ta bilder på detta kaos och lägga upp, men jag är dålig på sånt, och särskilt på att lägga in dom på datorn, men de kommer, annars får ni tjata ! (; Sen blir de ju givetvis bilder då de är färdigt, tror de blir grymt bra !
Men nu håller gubben på i sovrummet och gipsar klart väggarna och snart ska jag börja med mat.
Idag blir de nog, lövbit, pommes, sallad och bea, kanske även vitlöksbröd. =)


 


Nu så har jag fått in nå bilder från toan, hallen, sovrummet..


 1.Toaletten 2.Gamla hallen 3.Hallen

     


Sovrummet just nu.
  

"-Femman, sexan, nian, tolvan !"

12 januari gick jag in i vecka.12+0, och nu börjar de minsann synas mer och mer måste jag nog säga. Bilder och sånt kommer upp framöver lite försenat, men de får gå ändå (:

"-Hjärtegull "

Först och främst, tack till alla som har gratta oss (:

Sen.. 11 januari.
Vi var hos barnmorskan, hon ville höra hur de var med illamåendet och så. Nu mår jag lite mindre illa och spyr kanske var annan dag istället för varje dag, hoppas verkligen de går över snart. Sen fick vi prova om vi skulle höra nå hjärtljud, och de gjorde vi, och en värsta sparken hörde vi. De börjar verkligen gå upp att man har något som lever inuti magen, de var skönt att höra att de verkligen var ett liv därinne, då jag har mått så fruktansvärt illa. Det var en upplevelse helt klart ! (:

<3

"-Trubbel I Sagoland !"

Ja som ni alla kanske märker är jag den sämstaste på att blogga någonsin. Har ju dock inge internet då Oskar jobbar, och då jag väl har de så blir de bara inte att sätta sig och skriva. Måste ju som sagt få till sovrummet, de kommer väl gå sakta men säkert, men nu tror ja de snart kommer igång. Fast då har vi ju drappats av vattenskada på toan nere, så nu hålls den på att rivas, och även i källaren eftersom de runnit vatten ner dit. Dom måste nog även riva upp golvet i stora och lilla hallen så ja, så roligt är de ju inte. Huvva ! Men vett de kommer ju bli fint i toan då de blir färdigt iaf, så man får stå ut. Tur finns ju toan uppe så helt på pottan sitter man ju inte, och dusch finns de ju såklart också uppe (: Söndag kommer då Oskar hem, då blir de för oss att hämta en ny bil, som verkligen kommer behövas. För er som nu inte vet så är de väl dags att meddela att de kommer tillökning för oss till sommaren, så att allt behöver bli färdigt och att en vanlig bil är i sin ordning är ganska viktigt. Så detta kanske ger svar på varför jag varit frånvarande och så tyst av mig. Har verkligen inte mått nå bra, illamånde och de håller i sig än, fast de blivit bättre. Är iaf i vecka 11+4 som de är sagt nu iaf. Så nu vet ni de, och så är de sagt från mig (:
♥ ♥ ♥

Ellen - Mamma & Människa ♥

Då man stannar upp och tittar tillbaka, de är då man ser hur långt man kommit, och att tiden den väntar inte på någon.

RSS 2.0