"-Jag har plockat blommor idag !"

Ikväll kommer Oskar hem, vi ska då bara mysa, och så ska vi möblera om lite i tv-rummet, och hallen, och få upp nå tavlor, sen kan ja slappna av, då är de inte nå som jag känner att jag måste göra uti sånt iaf. Då blir de nog mer en massa saker jag skulle vilja göra, som att handla en massa prydnader typ, och sen lite mer till bebisarna faktiskt, har inte riktigt allt ännu men de blir nog bra.

Nu lite bilder på lite smått och gott från vårat hem !
(Blir lägga ut mer sen, men vill möblera om först)


KökSovrum"Blivande" allrum (övervåning)HallKökKök"-MVC !"

MVC - 8 juni - V.34 (33+1)

Magmått: 39- 40 på högsta stället !
Vikt: 81kg
Starvikt: 65kgFick även låna en amningsfilm från Mvc, skulle vara om tvillingamning också men it vet ja, de var då it nå som gjorde mig klokare uti de, men men.

Sen har jag bokat nästa ultraljud, och även ring och boka två bilbarnstolar, sen så väntar ju även vagen på oss på barnenshus, och babyboxen vi ska få, så de blir att hämta allt de samtidigt i luleå. Blir början på nästa månad hade jag tänk, så jag hoppas dom små håller sig från att komma tills dess, men de tror jag nog (:
Annars är de ju inte hela världen (:

"-Svar och tack !"

Isabel om "-Jag gratulerar min barndoms vän Lars och hans tant Evelina till deras alldeles eget lilla underverk !":
Så fin du är med sötismagen! Och tänk att det ligger tvillingar där i :) Är det första gången gravid? :)


Svar: Ja de är ganska otroligt att de är två små människor där innuti (:
Ja de är första gången, så de är ganska spännande !


Tack för era fina kommentarer och att ni delar med er med råd och svar ! Tack så mycket allihopa ! (:

"-Jag gratulerar min barndoms vän Lars och hans tant Evelina till deras alldeles eget lilla underverk !"

Puh, ajajaj, ojoj, iii, oooh. Så känns de då man ska ta sig upp ur soffan eller vända sig i sängen, trycket bakom revbena är mest hela tiden nu, och fogarna, fy vad de börjar göra ont nu ibland, de börjar nog bara lite trångt för mina små troll i magen nu. Sen är de ju ryggen, ibland tror jag den ska ta död på mig !


Men speciellt roligt kan jag ju inte påstå att de är, att gå, en sån enkeö sak börjar bli väldigt tung nu, och så måste jag ha någonstans som jag kan sätta mig och ibland lägga mig då de bli för jobbigt, men jag kämpar på. Enklare blir de ju då Oskar är hemma, så han kan hjälpa mig på med legging, byxor och hjälpa mig upp ur sängen, men som sagt har jag ju bara den lyxen ibland då han jobbar borta. Men snart har han semester iaf, de ska bli skönt att ha han hemma, länge, de är alltid något som måste göras här hemma, och de är ju nödvändigt så vi enbart kan fokusera på barnen då dom kommer, så i helgen har vi som inte umgåtts så mycket med varandra, men vi har fått en altan/bro iaf ! Så duktig min älskade är ! (Vi hade sj-pallar före) Så de behövdes ju verkligen, nu har jag lite möbler jag vill byta plats på, som jag tyvärr inte kan göra själv, men till helgen ska de nog ordna sig (: Men överlag så är de ju bra med mig, att de är tungt för kroppen och ibland själen är ju inte så konstogt, och så är de ju två stycken också, så jag har de nog ganska bra ändå.. Men ja, ibland blir man less ! (:


Och sen så har vi ju en toa nere sen två veckor tillbaka, kanske.. Hmm. Ja väldigt behövligt iaf ! Så de är skönt att slippa springa i trapporna så mycket. Så snart måste jag ju lägga ut nå bilder på vårat hem ju ! Men först ska jag se hur de blir möblerat till helgen (:


Tänka sig, imorrn är de V.34 (33+0), nu börjar de bli pirrigt minsann !!  Vi var på tredje ultraljuden i måndags, och allt var då bra, dom vägde runt 1800gram vardera, en var lite mindre, sen så hade en lite rackare vänt sig så denna gång låg dom huvud/säte.. Hmm, ja vi får se om de hinner vändas igen, men jag kan tycka att de ska vara så trångt !?!? Men de får vi ju som sagt se =)


Har även fått skötväskan som vi beställt ! Sviina snygg om ni frågar mig, är så nöjd så ! Har även börja packa den med bebisarnas saker och lite sånt (: Kanske borde börja packa lite åt mig själv också snart, de är ju bättre att vara ute i tid ! Så kanske får göra de till veckan.


Men nu lite bilder !
V33.

Ellen - Mamma & Människa ♥

Då man stannar upp och tittar tillbaka, de är då man ser hur långt man kommit, och att tiden den väntar inte på någon.

RSS 2.0