"-Helvetes-natt !"

Inatt vart de inte mycket sömn, kunde fn it sova, de hade nog många orsaker, dels att jag låg och tänkte på tusen saker, och så var jag förbannad på Oskar. - men de är en annan historia.

Men sista gången jag kollade på klockan så var den 00.43 - Sen vaknar Levi och ska ha mat, ja vad är klockan då ! 01.10, ja de var ju bara upp och ge han mat, rapa han och söva om han igen, men som tur är somnar dom nästan alltid om direkt efter maten på natten (peppar,peppar).

 Ja så jag la mig i sängen igen och försökte somna om, lyckades, sen vaknade Kevin och skulle ha mat, vad är klockan då ? - 01.50. Ja så samma procedur där då. Bara de att han ville minsann inte somna om, han låg i sängen och prata och stöka på. Med tillslut somnade han, och jag också.

Sen vaknar Levi igen ! Kring 4, pigg och glad kexchoklad ! Neeej ! Efter många om och men, somnar han tillslut om, och här tappar jag helt kollen på vad klockan är. Då lägger jag mig i sängen igen, nä då är de Kevin som knorrar, men somnar snabbt om ! Sen vaknar dom nästan samtidigt, klockan 7 !
Jag är död ! Tar över dom i stor sängen där dom ligger och sprattlar och pratar på, men jag orkade verkligen inte stiga upp, så där låg vi, till nio, och sprattla och prata på, jag försökte få sova lite, men dom gjorde de svårt för mig (: Sen somnade Kevin, men då var Levi hur högljudd som helst, sen somnade Levi och då vaknade Kevin, så tillslut gav jag upp..

Drog upp rullgardinerna och sa godmorgon, och mina små pojkar log som små solar ! (:


Så nu dricker jag kaffe och Levi sitter här brevid i hokuspoku-stolen och leker med nå leksaker.. Och Kevin tar en liten tupplur, han brukar ju sova till 8 som mest jämt, så han är nog lite trött. Ska ringa en vän nu och höra vad hon gör, men de är väl fullt upp som vanligt, annars ska hon få komma hit en sväng (:


Nån bild från veckan ska ja minsann bjuda på också !"-SWINTO !"

Gjorde rent kaffe bryggaren idag ! Herregud ! Att jag aldrig tänk på swinto förr, de är ju super bra. Ska rengöra, den mycket ordentligare till veckan, för swintot tog slut, sen var jag så fruktansvärt kaffe sugen så jag slarva lite.
Men jag tog före och efter bilder, och de syns redan stor skillnad !!
REKOMENDERAR STARKT swinto, till att rengöra bryggare (:

 

 

 "-Ska tamme tusan skriva i denna nu !"

Undra hur många fina kalendarar man köpt, skrivit i, i ungifär, två veckor sen.. Ja då vart de inge mer !
Men nu har jag beställt en och fått hem den, gjorde en alldeles "egen", så kanske får man lite mer motivation.
Hoppas hoppas ! Jag håller på att bli galen då de ligger lappar överallt, hit och dit, med tider och datum och allt möjligt, skönt att få allt på samma ställe, så nu ska jag försöka hålla mig till den här kalendern !!


   

"-Ordning och reda !"

Nu hade jag tänk få lite ordnig här på bloggen, tänkte först göra en ny, men de orkar jag inte, så nu har jag gjort lite kategorier, och ska försöka hålla mig till dessa i fortsättningen !
 Så från och med nu, skärpning från mig.

De flesta tidigare inlätt, eller typ alla, ligger under kategorin, Familjen.


Vem kan hjälpa mig att göra bloggen lite roligare, för jag är ärligt talat sämst på sånt !


"-Kaffe, tänk att jag inte ville ha dig nå under hela graviditeten, och inte efter heller.. Men nu, vad skulle jag göra utan dig ? "

Jag har prova ett nytt kaffe också, super duper gott, om man gillar mörkrost & starkt kaffe.
De Tipsar jag stark om (:

"-Dusch, och gröt överallt på lille Kevin !"

Nu har jag hunnit duscha också, svärmor (farmor), kom förbi en snabb sväng så då passa jag på (:
Sen har Kevin och Levi ätit gröt, Levi är jätte duktig, nästan ingenting far utanför den pojkens mun, han har verkligen koll hur han ska göra för att få ner maten i magen, istället för att få den på tröjan. Men Kevin, han får äta gröten 10ggr tror ja minsann, de kletas, och sprutar gröt ur munnen på han (: Dom är så söta !

Och till och med där, är dom så olika !!

"-Vad tycker ni ? "

Eftersom de är ändå ganska många som läser min blogg, som jag ser på statestiken
(Ja, jag kollar unika besökare)

.. så tycker jag de är lite snålt med kommentarer.

Vad tycker ni om min blogg egentligen ?
Vad är bra ? Vad är dåligt ?
Vad skulle ni vilja att jag skrev ?
Vad vill ni se mer/mindre av på bloggen ?

Eller kanske ska jag bara lägga ner ?

Vad tycker ni ?

"-Tiden flyger förbi, man ska verligen ta vara på varenda minut !"

Nu ska ja tacka för era fina kommentaren, som skriver så snällt att jag är duktig, och en bra och fin mamma ! De värmer vekligen !


 

 

Ja och nu sitter jag och dricker lite kaffe och pojkarna tar en liten powernap (:


Tänk vad fort tiden går, nu sitter dom så bra i matstolarna, och gåstolarna (: Lite vingligt ännu, mest för Levi, min lilla långeman, och så är han så stel, eller hur jag ska uttala de, medans Kevin är som en liten geleklump (:

Båda har vänt sig från rygg till mage, och båda har skratta riktigt ordentligt. Men lite snåla är dom med dom skratten, tycker jag minsann. Kevin är lite mer givmild med dom, men då har han ju skratta så, lite längre än Levi.

Men dessa barnskratt finns de nå bättre i hela hela världen ?
"-Här bor vi - del 6 !"

Skithuse - Nedervåningen !
(Ej klart)


"-Här bor vi - del 5 !"

Köket !


"-Här bor vi - del 4 !"

Lilla "Hallen" Till vänster är Toaletten (:

(Vi hade bestämt att ha kvar tapeterna i trappen, har som tyck om dom fast dom är gamla, men nu har de då blivit bestämt att dom ska bort, och ersättas av nya. Men när de vet man it ! Hehe.)

"-Här bor vi - del 3 !"

Sovrummet (före detta tv-rum) - nedervåningen.
(Vi flyttade ner sovrummet eftersom att då barnen ska äta på nätterna, ids jag it springa i trapporna, så tills vidare har vi de så. Men de ska ändras sen.)"-Här bor vi - del 2 !"

Ja, nu har jag natta Kevin och Levi, så då tog jag kameran, och fotade nedervåningen som utlovat, om nån nu ens är intressera, haha. Ja men nu har jag just lagt in bilderna, så jag lägger då ut dom (:
Blir ett inlägg per rum, blir som bättre, sen är de ju några bilder så.
Men här är dom eftersom iaf (:


Hallen - Nedervåningen


(Barnens kläder hänger på tork, hallen är inte deras garderob, haha.)

"-Här bor vi !"

Alltså nu lite bilder på där vi bor !! Har nog aldrig blivit att lägga ut fast jag tänkt de !


Vi börjar med Tv-Rummet - Övervåningen, (förre detta sovrum) lite små fix kvar !
Typ lister runt fönstret, gardiner, ja ni vet, sen lite mer på väggarna !


Toa - övervåningen - även där små fix kvar, mer hyllor och sånt..Sen hallen uppe, men den är ju bara skit. (Har ju två rum till uppe, men de är it nå att se, ska bli barnens rum sen men nu är de bara fult och typ tomt..)

"-De är mycke nu !"

Idag måste jag ta itu med tvätten !  It går ju hejn, snart är de slut bodysar till pojkarna ! Men tvätten har snabbt blivit något av de värsta jag vet.. Kanske för att man får 2678kg tvätt varje dag. Nä usch och fy. Men idag måste jag verkligen, och så kommer mamma hit nu en sväng så då kan jag tvätta i lugn och ro.

Sen ska jag nog kika upp på vindan och dammtorka och dammsuga lite, annars så får jag se vad som dagen har att ge (: Kanske skulle få fin främmande av Linn ! Kul !

Sen eventuellt kika förbi Emelie och Tindra, om jag hinner.
Sen är de väl ganska kallt idag ! Jag hatar verkligen kyla !


Sen har jag lite stress !
Allt som ska köpas till veckan.. Hmm, dyrt ! Sen är de ju jul och allt. Detta ska iaf göras !

Hitta julklappar
Fixa lite nytt julpynt, iaf gardiner. (Julpynta !)
Kläder till jul, till alla oss.
nå nytt till huse, typ pynt eller nå, är som less..

Hmm, ja de låter inte mkt kanske, men herregud, de blir ju alltid mycket.
Men vi köper bara julklappar till föraldrarna och barnen, sen till varandra i år kanske.

Hjälp ! Vad ska jag ge Oskar !? Hur svårt som helst. Kom med tips tack ! (:
Ja just de julgran, ska vi ha en sån eller !?!?!

"- De är ju förväl att lögnen finns, för tänk om allt man hörde skulle vara sant !"

Sen hörde jag nått så sjukt för ett antal dagar sen.. Ja ibland kan man verkligen undra vad tusan denna by får allt ifrån. Folk måste ju nästan hitta på saker som dom önskade vara sanna, bara för att ha nått att prata om.. Jag förstår inte ibland ! Fakta är fakta, och sånt som bara är så urbota dumt, att de inte ens kan vara sant, de ska man ändå prata om som att de faktiskt är så. Sen går detta från mun till mun och helt plötsligt är ett rykte, dumma funderingar och tankar, plötsligt något som är verkligt och sen så finns de inte en i världen man då kan övertyga om att de inte är sant. Fast dom själva hör hur otroligt de låter.. Men de är som att de är hugget i sten för fn.. Hittas saker på för att de är folk som har nått emot andra så mycket att man skulle kunna förstöra dens liv nästan, för ärligt talat, så får man ett hemskt rykte, desto värre, desto värre att bli av med. Kanske för att de känns bra att prata skit och smutskasta andra..

 Bara de inte gäller en själv är man kanske nöjd ? Sen då man får höra och veta att detta pågår i sin egen vänner krets och kan handla om någon som man alla känner, känns de ännu hemskare..

Vad sägs egentligen bakom våra ryggar, som kommer från våra såkallade vänners munnar ?
Jag sitter och undrar vad som sägs om mig, mina vänner och bekanta..

.. kanske snart får höra "-Ja men Ellen Hällgren hon orkar inte ta av barnens kläder för att tvätta dom, så hon slänger ju in hela ungen i tvättmarskinen !!"

Huummf, ja men typ nå sånt dumt som sen har satt igång hela byn, och så hugger dom in de, i kommunhusets vägg så att de är att beskåda för all framtid, så att man alltid har något att dra upp på tjejmiddan, festen, eller kaffe bjuningen.

Vissa saker borde man kanske bara skaka av sig, då man hör de, eftersom att man egentligen vet att de är omöjligt, och att de inte är sant.


Ja jag kan gå på om dehär i all evighet och inlägget kan bli sju sidor långt men jag ska sluta här och lämna resten till tankar och funderingarna för er.

Vad sägs egentligen bakom ens rygg ? Om man hör nått om sig själv eller någon av ens bekanta, är de då ens vänner som sitter och pratar om de, med varandra men ingenting säger ?Sen så behöver ingen fråga vad, vem, hur, vars, när, detta gäller för de kommer jag inte säga ändå.

"-Jag har varit super Ellen Hällgren idag !"

Idag har jag haft mamma här som varit med barnen, och jag for och hälsade på min kära vän Linn och hennes små guldplimpar, Leya och Liam. Himla sötungar, som växer och växer. Men av alla de små barn som jag hållt i så är mina tyngst, jag tycker dom är så himla mycket tyngre ! Men dom är ju pojkar och lite äldre än vissa, men ändå !! De skiljer ju inte så mycker mellan åldern, typ nån vecka. Men på så små barn kanske de gör mycket, sen har jag ju faktiskt Kevin som är en ganska knubbig kille, och Levi som är som en långeman !
Mina små, stora älsklingar !


Sen bestämde jag och Linn att vi skulle ses vi vuxna utan barn, någon gång i januari, och ta oss en kväll hemma hos dom tillsammans. De ska bli trevligt, bland annat, spel & bastu pratade vi om !
Ser verkligen fram emot de !


Sen så kom jag hem kring halv 4 och jag ska säga att jag har hunnit massor sen dess..
 
Lekt med barnen
Ätit
Strykigt gardiner (Till två fönster)
Hängt upp garndinerna
Bytt en bajs och en kissblöja
Dammtorkat överallt nere (dock inte toan, ännu)
Dammsugit överallt nere
Allmänt städa och plocka
Fyllt 5 ramar med foton
Myst med barnen, mata dom 2gånger, bytt till pyjamas och sen nu nattat dom !
.. Samtidigt som jag har måste underhålla mina små pojkar (:

Så jag har minsann varit duktig !
 
Om jag nu känner för de sen, kanske jag tar toan, men de är osett ännu (:"Bilder !"

Nu minsann gick de visst att få upp mer bilder !

Kevin ♥Levi ♥


"-Fingrar och händer de är gott de !"

Båda mina barn har ju börjat tugga på händerna så fruktansvärt, fast de börja för ett ganska tag sen, men måste bara lägga upp nå bilder på Levi som jag tog idag.. Jag började le då jag såg hur han hade fingrarna i munnen, som påmminde mig om en annan liten tjej. Hennes mamma kommer kanske tänka lika (:


Sen Kevin såklart !! (:

Hmm, nu går de då it att ladda upp nån bild ens !? Jäkla skit.
Försöker på en stund igen !


"-De sötaste till dom små !"

Alltså hur söt är inte den här lilla klänningen !
Om vi hade en flicka han jag köpt den på direkten, så sött till julafton !


Finns på Lindex, 299kr


Sen en lila till nyår kanske !


Lindex 299krLindex 79kr


Lindex 79kr


Lindex 79kr


"- Till salu !"

Har två sånna här overaller till salu, helt nya ! Storlek 86. 300kr/st
 Hur fina som helst, men fel storlek, tyvärr. Mina pojkar kommer inte kunna ha dom förrens dom är 1år kanske eller så, och då är de tyvärr sommar, men nästa vinter ska jag skaffa sånna här om de finns. Perfekta för barn som ska leka i snö och slask !


Overall

med avtagbar huva. Dragkedja med dubbel skyddande slå. Reglerbar resår i midjan, resårhälla under foten. Reflex. Fleecefoder utom i ärmar och benslut som har blankt polyesterfoder. Vattenavvisande och tåliga gummiplagg i polyester med svetsade sömmar. Foder i polyesterfleece. Reflex. Tvätt 40°.

"-Arne kom tillbaka !! "

Veckan har faktiskt gått ganska fort ändå (: Annars så har vi haft besök av mamma, mormor, svärmor och jennifer i veckan mycket trevligt. Men vad som händer idag återstår att se. Hade tänk att vi skulle he oss ut med vagnen, men de är ju it ens lite sol ute, så suget försvann som.

Sen måste jag införskaffa mig nå vinterkläder, it går ju hejn annars ! Måste även införskaffa nå ovaller till Kevin och Levi, så mycket enklare än jacka, och byxa. Blir nog från lindex eller nå dylikt, inte så himla dyra och så jätte fina finns de ju (: Så de blir stan om två veckor ! (: Då Oskar är hemma, för då ska vi handla lite julklappar också, annars brukar de sluta med att vi handlar julklapparna julveckan, eller rent på julafton ! De är sant, och då blir de ju inte så genomtänkta julklappar. De är ju mycket roligare att ge något som man själv känner sig nöjd med, än en ask choklad eller lotter.. Så iår ska de minsann bli ordning på oss hade jag tänk :)

Jag aldrig varit mycket för julen sen jag blev äldre, och slutade tro på tomten. Jag tycker mest de har varit bökigt, och de har alltid kännts som att man har gjort någon besviken, då man ska hinna vara på tusen ställen, och ränna hit och dit. Sen har jag bara inte riktigt tyck de har varit så speciellt, en massa måsten, och sen en massa galna folk överallt ! Alltså jag fattar inte att folk blir som tokiga kring jul. Förra året på så skulle jag och oskar tanka bilen tror de var julafton till och med, så då vi höll på att backa mot pumpen så kommer en annan bil jävel och tar den, bara sådär !?! what !? Och vi hade pickupen så de var inte de att han inte såg oss precis. Jag var så grymt nära på att gå ut och fråga vad fn, de var frågan om, be han flytta sig och vänta på sin tur ! Sen var jag på konsum och skulle titta på nå ljus, då kommer den en gubbe och trycker bort mig och klämmer sig emellen hyllan med ljus och mig !? Alltså hallå !? Galen och galnare är vad jag kallar de ! Som sånt man ser på film, men de är verkligen så, kring jul blir "alla" galna ! Varför inte bara ta de lite lugn, inte konstigt om folk går in i väggen efter juletider. Om du råkar ha glömt mimosasalladen så är inte de hela världen, om nånting så handlar väl ändå julen om att vara med dom man tycker om, sen de ändra är väl inte de viktigaste..!? Klart julen är mysig och så, men jag har som aldrig haft de där riktiga julkänslorna. Sen försvann lite äv den riktiga julen med Arne Weise måste jag säga, jag saknar han där i tv-rutan..

Men nu har ju julen fått en helt annan mening och jag ser faktiskt fram emot de väldigt mycket (: Iår ska vi fira hos min mamma, de ska bli himla trevligt (: Så nästa år blir de någon annanstans, blir inge rännande under jul iår utan på ett och samma ställe, lugnt och skönt.


 

Hur ska ni fira eran jul ?

"-Jag blir bara tyngre och tyngre, de får inte gå längre nu ! Vintern gör inget posetivt för mig !

Angående rubriken, så tänker jag inte gå in på de nå mer än så...

Jah, en ny vecka då, känns väl lite sådär.. Oskar for igår och så är de ju denna kyla och detta mörker, alltså de är tragiskt. Nu under den mörkaste och kallaste tiden, så går jag helst inte utanför dörren alls ! Huvva, usch och blä, de är de jag känner ! Samtidigt kan de ju kännas lite tragiskt, men just den här årstiden är de värsta jag vet ! Bara de nu bli lite ljusare så kan jag känna min lite gladare och se att våran kanske kommer ändå (: Sen har vi ingen motorvärmare i bilfaan så it vet ja om man blir fast hemma hela veckan då.. Både dåligt att kallstarata, sen tar ju bilen typ 7-8 liter då, så it vet jag.. Startar jag den väl, och väntar att de ska bli värme, så har jag ju garanterat soppatorsk, innan jag hunnit backa ut bilen från gården.. hum.. Så jag kan väl saga att alla som vill är mer än välkomma att hälsa oss !


Åhå, nu är kaffet klart ska nog ta mig en kopp !


Annars har ju veckan varit bra, vi har myst och hälsa på lite folk och ja, bara varit synd bara att den alltid går så fort då oskar är hemma, börjar bli goode less på de där j-vla kiruna.. Sen så har de pratas om att dom skulle få löneförhöjning, en ganska bra sådan. Och pengar de behöver vi verkligen, men vi undrar fram och tillbaka om de är värt de, men då måste vi ju leva också. Sen tycker Oskar att de är ju inte heller kul om man måste leva så att man aldrig kan unna sig något, eller tänka över varenda krona, efter som att min föräldrapenning är ju ingen att hurra över, sen har vi ju två barn, och de ska ju alltid finnas allt till dom. Men då vill Oskar också vara hemma så gärna, han tycker att han missar mycket tid med barnen, och så är de ju.. Sen hade de ju underlätta om han hade fått en bättre skift, nu är han ju bara ledig vartredje vecka, så de suger. Hade varit bättre om han hade fått vara ledig iaf, varannan vecka. Men ja, vi får se vad som händer.

De är ju inte allt för lätt att hitta sig ett nytt jobb bara sådär heller, sen måste de ju vara ett jobb så att vi klarar oss, har ju hus och hela faderullan också. Ja han är duktig min Oskar de måste jag säga, lika jobbigt som de är för oss att han är borta, så är de nog lite värre för han. Vi får ju iaf vara hemma, medans han sitter i ett husvagn i kiruna. Ja tusen stjärnor i himlen till våran älskade Oskar, han är så duktig, och jag uppskattar honom verkligen ! Nu då han var hemma har han varit så snäll och duktig, han har låtit mig få sova ut varje morgon !! Sen även har jag fått frukost på sängen, de var verkligen snäll och uppskattat, jag har varit så trött så nån extra timma sömn har jag verkligen behövt !


Ja min älskade underbara sambo och pappa till våra små pojkar Kevin och Levi, vi älskar dig så himla massor mest ! Du är undebar och värdefull, du är de bästa vi vet, du är unik ♥
"-Två år och två små pojkar senare !"

Fy tusan vad kallt de är ute usch och blä ! Just nu sitter vi hemma hela familjen, och Kevin & Levi har fått pröva gröt för första gången, mild havregröt vart de, Kevin mumsade som aldrig förr och Levi åt också, men grimaskerade lite mer (:


Igår så firade jag och Oskar 2år tillsammans, vi hade tänk fira de till helgen med hotell och en massa mys, men vi kännde att vill hellre vill vara hemma med varandra hela familjen så vi ska ta de sen istället. Men de blir iaf goo middag på tresco ikväll, sen bara mys hemma hela familjen, hoppas på någon bra film ! (:


Sen av min älskade i två års present, så fick jag säsong 4 av desperata hemmafruar, och middan ikväll. Och så sen en hotell vistelse med tillbehör ! Snacka om att jag har de lyxigt (: Sen har inte han fått nått av mig ännu, eftersom de var dåligt med tid förra veckan för att hinna fixa en present, men den kommer, oskar är ju hemma i veckan så jag får smita iväg någon dag och fixa de (;


Jag älskar dig min älskling. ♥
Jag älskar er mina vackra små underbara pojkar ! ♥ ♥"-Jag ska duscha så varmt att de tamme-fn smälter på gården !"

Söndag de var ju förväl att den kom tillslut ! Ikväll kommer Oskar hem, äntligen (: Så ikväll ska jag faktiskt ta mig en lååångt och varm dusch !

Men nu då ? Ja vi är hemma och jag håller på att koka mig lite kaffe och till de, ja de kanske blir en liten choklad bit. Men nu till veckan ska ja himla skärpa mig har varit ganska onyttig i veckan måste jag säga så detta måste de bli bättring på. 

Sen Kevin han vill verkligen inte somna på kvällarna, han stretar imot med allt han har för att inte somna, han kan knappt hålla upp ögonen, och då han försöker så rullar ögon runt bara, han är så trött men han vill inte somna, han gnäller och sparkar och far omkring, så de kan ibland vara en kamp att söva honom, sen om han väl somnar så är han orolig i kanske en timma innan han verkligen sover. Mendans Levi, han är de bara att lägga i sängen med, mysfilten och tutten, pussa han godnatt, och sen sover han tills han nu vaknar och ska äta. Tänk att som är så olika på alla de plan ! Kevin är torr i huden, Inte Levi. Levi har haft så jobbigt med magen, och äter profylac, Kevin ingenting sånt. Kevin är så himla varm av sig, Levi inte ! Dock har ju Levi fetta på sig lite mer nu, så de börjar bli bättre värme i han också (: Ja tänka sig att dessa små två underbara tvillingpojkar kan vara så olika (:


Nä liter bilder sen igår kanske (:

  

"-He va int ja !"

Nu har jag varit onyttig minsann, men min kära mormor nästan pressade mig att fara och köpa en hamburgare, så jag kunde inte så emot ! Så jag har tryckt en 150is ostburgare och en blandkorg ! Men jag inbillar mig att jag var lite nyttig då jag tog en Loka och grovt bröd till burgaren, men hur bra de den övertygelsen funkar nu när jag känner frityrolja i mina ådror vet jag inte riktigt. Menmen, de är ju lördag intalar jag mig då istället.

 

Ska iaf mysa nu i min ensamhet framför sex and the city 2 ! (ÄNTLIGEN ! Finns de n bättre än sex and the city & desperate housewife - NEJ jag vet ju de !) Och till de, kolsyrat vatten och choklad ! Herregud vad gott !  (;"-De är lustigt de där !"

Snart blir de äta sill och potatis och ägg såklart, och hoppas att barnen kan roa sig själva en stund medans man äter, men de råkar alltid vara så att just då man ska äta som dom behöver den mesta möjliga uppmärksamheten och en massa bus, eller så vill dom äta, eller så kanske dom vill sova (: De är lustigt de där, men som är ju så söta så.


Sen är jag så fruktansvärt trött, har varit de hela veckan, klart man har kännt att "-åhh, vad jag är trött." Men nu känns de ärligt som att, ja jag vet inte vad. Känner mig helt tom så himla slut i kroppen är jag, och i huvudet också för den delen. Jag har ju ganska mycket att göra här hemma med barnen, och Oskar är ju bara hemma var tredje vecka så, ja och han kommer hem en helg fredagkväll och far söndagkväll, så de är ju inte så mycket hemma. Sen är de ju tvätt, städ, disk, mat, och en massa annat som ska göras, börjar känna mig lite slutkörd om jag ska vara ärlig. Sen hjälper de ju inte till då nu skön har kommit, som jag måste säga att jag hatar, kallt, mörkt och blä ! Nä nu ska jag sluta gnälla och få i mig lite mat, och ja som sagt, nu är en liten Kevin ledsen, precis då jag ställde maten på bordet, haha (:

"-Halloween bilder !"

"-Då de verkligen gällde, såklart de skulle jävlas !"

En liten uppdatering ! Kevin har nu vänt sig idag från rygg till mage, han är så duktig ! Han har vänt sig en gång tidigare, men idag vände han sig riktigt ordentligt, utan att armen är helt klämd under honom, eller hur jag ska säga (:  Han är så himla söt, och då han ligger i babygymmet så snurrar han runt runt, liggandes på rygg, så om jag tittar bort nån sekund och sen tittar på han ligger han helt plötsligt med huvudet där fötterna nyss var, lille sprattel pojke ! Levi har inte vänt sig ännu, och han verkar inte riktigt försöka ännu, men de kommer nog snart (:


Just nu så gör vi inte så mycket, så om ni nu har lite att göra idag är de ju bara höra av er (:

Har även fått bilderna från dopet idag, som antingen var jätte mörka eller jätte ljusa, jäkla skit ! Vi har ju en blixt som man sätter på kameran som annars funkat jätte bra men nu då ed verkligen gällde vart de ju bara skit !

Men jag tror att om man kan dedär med bilder så går de säkert att fixa, men jag kan ju då it nå !
Så kan ni de där så hör gärna av er så får ni jätte gärna hjälpa mig !!
Ni får se en bild iaf, men dom flesta är så mörka att dom går ju it att framkalla !
Behöver HJÄLP !!

(Där är dopet slut och vi tar bara kort, men Kevin var så fruktansvärt varm, därför han inte har dopklänningen på sig, tyvärr, men vad skulle vi göra stackarns är ju så varm av sig, så den åkte av.)"-Ungmamma tidning !"

Jag skrev ju tidigare ett inlägg om att "-Lämna bort era barn, va fan är de för jävla ord !" Så blev frågad av en tjej, som gillade texten, om hon fick ta med texten i en ungmamma tidning som hon startat på internet. Så klart hon fick, så nu är tidningen klar och min text finns i den.

Gå till
http://chicmommy.blogg.se/ för att komma till direkt länken och läsa tidningen, de finns en massa bra i den ! Jag tycker också personligen att hon har gjort ett super bra jobb och startat en mamma tidning på internet, man får ut så mycket av att läsa vad andra mammor skriver, och nu är vi alla och våra berättelser, tankar och funderingar samlade i en och samma tidning, de är ju super bra ! Sen är den full av värdefulla tips, och ja, jag kan bara säga att ni ska läsa den nu !
Annars så gör vi inte så mycket här hemma ikväll, Levi har lagt sig för kvällen, han är ju kvälls trött och morgon pigg, medans Kevin är helt tvärt om ! Så Kevin ligger här och sprattlar och far runt som en tok i babygymmet . Han försöker verkligen vända sig, han har lyckats en gång, så han kämpar på (: Oskar for och jobbade igår, och blir borta en vecka så de är super trist, fast man vet ju att han far, men de känns ändå så himla jobbigt varje gång. De kan inte hjälpas. Nä nu ska jag ta min lilla trollunge och busa lite med han så blir han kanske snart trött och vill sova. Då ska jag plocka ut diskmarskinen och fixa med lite tvätt, eller så tar jag tvätten imorrn, de återstår att se (:Ellen - Mamma & Människa ♥

Då man stannar upp och tittar tillbaka, de är då man ser hur långt man kommit, och att tiden den väntar inte på någon.

RSS 2.0