Sovmorgon !

Nu är de livat i stugan igen & Kevin har piggat på sig (: Leksaker överallt, härligt ! Sovmorgon fick vi oss också, idag åker pojkarna till Oskar & jag ska packa & försöka ta mig till på nå sätt, ååh fifan så möört ja vill it.. Får se om ja åker typ 5imorrn på morgon. Ja vi får se !

Jag vet it !

Tänkte att man kunde få se nå bra ikväll, men de är ju som vanligt så är de ju mest skit på mina enstaka kanaler !

Kallsingar istället för blöjor !Kevin har piggnat på sig, han leker & vilar omvartannat, istället för att vara ligga, sen har dom även hittat på ett litet hyss så det är ett gott tecken ! Har fått en ordentlig hostmedicin av mormor, som faktiskt kan komma att dämpa hostan. För dedär bisolvon är ju helt värdelöst! Själv är jag trött slö & skitig.. Då man måste hålla sig inne är de som att all ork & energi försvinner. Men ikväll ska ja ta ett litet hemmapass, så kommer de säkert kännas bättre & så får ja en anledning att snöra mig i duschen också. Sjuka barn & isolering & jag förfaller direkt !

Sen är de ju dehär med pottan.. Gaah, just nu går de inte alls ! Men ska köpa kallingar åt dom får vi se om jag får av dom blöjan, för vara utan blöja är ju fruktansvärt.
Va tänkte jag mer, janä jag får återkomma, vi har soffpaus framför barntv nu, så ja kanske hinner slumra till jag med en stund, vart lite sömn för jag & Kevin inatt, men Levi sov igenom allt hostande & gråtande, dock är Levi sympati sjuk med Kevin, verkligen.. Ja dessa barn (:

Nu så !?

Nu har ja fått till lösenord, känns bra & det kommer få fortsätta vara så. Jag vill gärna kunna vara "offentlig" så att vem som helst lättare ska kunna läsa. Men efter mycket prat om att jag hört folk som läser säga att jag bara vill ha uppmärksamhet, att jag inte tänker eller känner så som jag skriver, det gör mig grymt förbannad, när jag med största ärlighet & öppenhet men även med ett motstånd försöker berätta min historia, mina tankar & känslor & ge vidare till andra som kanske kännt lika & försöka visa vem jag är. Sen när jag hör att de rings från en som läst min blogg till en annan för att dom tolkar nått jag skriver på ett visst sätt & ja men ni förstår.. Det är min blogg som jag först & främst skriver för min egenskull & allt ur mitt perspektiv. MITT ! Nåväl, jag behöver inte gå in mer på det. (:

Jag är bara ansvarig för vad jag skriver, inte vad ni förstår !

Ja nu har jag iaf tagit beslutet att lösenordsskydda bloggen igen, så de kommer inte bli nå mer inlägg innan jag har en dator så jag kan fixa de. För de verkar inte gå via mobilen ? Trots att jag är på vanliga webb läsarn ?

Björnbröder !

Morrn morrn, vi har just fått i oss frukost & pojkarna är krassliga, hostiga & snoriga så nu är vi bänkade i soffan framför film. Hemma dag idag, måtte dom bli frisk snart, dom har varit dåliga hela veckan så hoppas dom snart bli förskonade från detta sjukdoms h-vete. Sen är vi alla lagoms less lejon kungen & björnbröder.. & pippa & nickenyfiken är ju såå hemskt.. Nä jag ska minsann hyrå nå Disney filmer idag, ett plus är ju att jag själv tycker Disney är bäst också (:Jag är en fantastisk människa med oändliga möjligheter, är jag är redo för det, kommer jag få det !

Ligger i sängen, tillfreds & tänker att livet må vara så som de är men mitt i det känner jag att det är precis här jag ska vara !Goodnight !!

Kanoners !

Vilken effektiv & himla bra dag jag har haft idag. Klev upp & käka frulle, sen en prommis till en vän, för kaffe & ingen kaka (; Fick min födelsedags present också.Vandrade hem, käkade, duschade & klädde om, sen sanerade jag alla köksluckor, även tog bort två, då jag blivit så inspirerad av min kära vän Ellen ! & Vi får härmas utan ett andra värdskrig, me like !


Gjorde det jävligt komplicerat & svettades & kämpade med att skruva lös luckorna ! När jag sen fått ut alla skruvar utom en i den andra & sista luckan, & jag tänker att jag sliter bara loss fanskapet, men just innan jag tar i så, stannar jag upp i min rörelse &, lyfter lite lätt. Jaaah, men se dääär, vi hakar ju bara av dom.. Man kan tro att jag började koka av ilska pga min egna jävla dumhet, & svurit över att jag i över en timma kämpat för att heelt missa hur jävla enkelt de hade kunnat vara. Meen neej, jag skrattade gott & tänke, jaah, men jag har ju haft nått att göra (; Dee nii, progress !

Sen då, ja jag kilade till mormor & hängde där tills Linn sen kom & hämta mig & vidare till gymmet ! Nu ligger jag duschat & mätt i soffan, tro de eller ej men jag har gjort havregrynsgröt & ätit, gött ! Med blåbärssylt, mmm (: Sen förstå att jag har ätit 4 gånger idag, nyttig, gott & hälsosamt mat, heelt otroligt - små ätning lika med noll ! Det funkar ju ! (:


Ska försöka lägga mig i tid då boysen kommer imorrn strax före 08.00 !

Frukost !

Gormorron gomorron !
Försöker få in rutinen fruskost.. Efter en halv macka & två skedar fil ville jag spy ! Men det får ta den tid de tar att käka upp heelt enkelt (: & tog en äpple också men de får ja spara till mellis ! Sen är ju de bästa på morgon när man kan ha nyhetsmorgon på, när man gör sig klar för dagen & ännu bättre om jag är hemma så jag kan se efter 10 med Malou samtidigt som jag fixar frillan ! Det tycker jag är himla intressant att se på, oftast.Power !

Hej, Jag är en instaholic som heter Ellen.. Ja herreguud ! Jag har ju upptäckt insta efter 100 år, fatta vad de finns insperation att hämta där, hår, kläder, mat, träning, allt jö ! Ja jag är ju segast i värden..

Men ! Vem skulle inte vilja kämpa för att ha en sån här rumpa !!?

Jag är då villig att göra det, även om ja kommer ta de långsamt, såhär i början, för annas blir de ju åssit gjort som sagt (:Hemma dag !

Hemma dag med städning & handling, sen ikväll har ja bättra på värken i benen ! Idag har jag dock inte gått nån prommis, men det blir kanske imorrn vem vet ! Försöker promenera ganska ofta & gör det jag kan hemma framför tvn , typ. Det är ju inte alls som att ha tillgång till ett gym, men jag tänker att de är klart bättre än ingenting alls. Har tänkt strypa kolhydraterna & sockret riktigt ordentlig nu, förutom LÖRDAGAR, jag måste kunna äta lördags godis med pojkarna om jag vill, sen om jag gör de är en annan femma. Men de känns som att jag kommer lyckas bra denhär gången, eftersom att jag inte är Hitler mot mig själv. Har inga bestämda dagar eller tider att, då & då ska ja gå, då & då ska jag springa, nu jävla ska ja it äta nå ! Osv, för om jag börjar ställa alla kraven på mig på en gång så har jag misslyckats direkt, redan innan jag börja. Jag vill må bra i kroppen & det får ta sin tid, tar de lite lugnt & äter sunt, promenerar nån gång i veckan & kör lite hemma träning, klarar jag de en längre tid så kommer ja garanterat hamna på gymmet också. Men jag har ingen stress eller press att jag måste nå en viss vikt eller ett visst datum eller nått sånt, vilket för mig, nog kommer göra att jag kommer fortsätta & utöka allt det jag redan gör till nått som utmanar mer, sen att de i sinom tid blir en livsstil som jag inte vill vara utan, en terio, men det här är sättet för mig just nu iaf & jag är nöjd med det. Hellre att jag förtsätter såhär i 2år än att ligga i soffan & inte göra ett skit (: Ja jag är nöjd, att jag gör dehär ens nu & att de har hållt i sig så pass länge, som massvist med dagar ! (;

Stora krav, blir till stora fall, så keep it real, för vad just du klarar av att hålla dig till just nu. Omän de är en promenad i veckan så är de bättre än inget, omän du inte vill ta bort nått från kosten, så räcker de med att ta lite mindre portioner, ja allt är bra, än inget ! Så he dig inte in i nått som du inte klarar av, för misslyckats vi då, sitter vi & trycker en påse chips & en cola & tänker att vi klarar ju it ens av att.. blablabla. Det handlar för mig om, att ta det i etapper, vi kan inte göra allt på en gång. Börjar man smått & sen när man känner att de funkar & går som på rutin kan man utöka lite, tills de blir rutin, osv. För när kroppen märker att man går regelbundet så vill den fortsätta, jag kan slå vad då, att även om du vill ligga i soffan så kommer du ändå ta em promenad för du känner att kroppen vill. Det händer mig nu titt som tätt, det är skit häftigt & käglor blir grymt peppad av det också !

Men nu, har ja ätit kvällsfika & slöar i soffan ! (; - Heelt okej !

Morgonhäng i sängen !

Ligger i sängen & lyssnar radio & dricker kaffe, känner mig avslappnad, känner ingen stress att måsta göra en massa, som att städa, klä på mig, sminka mig, eller att fara någonstans just nu, tänker ta mig en slappar dag & hänga hemma.

Känslan av att jag är värd mig själv sitter kvar, att jag är värd min vilja & känslan att jag är så pass viktig att jag vägrar gå emot de jag tror på & det som jag i hela kroppen känner är rätt för mig. Känslan av att jag står på mig för nått som jag känner är min rätt, de handlar inte om tjurskallighet, utan de handlar om att det jag anser & tänker, känns helt rätt ! Är de någon gång jag ska lyssna så är de ju då känns såhär, lyssna på mig själv. Det är jag värd & jag vill inte nöjja mig med mindre, jag är värd att stå på mig själv när de är för rätt anledningar, just nu känns de så, samtidigt som jag känner mig så tillfreds, då inser jag att det inte handlar om att få min vilja igenom, att vinna, eller att vara tjurskallig, utan det handlat om vad som känns rätt för mig. Jag är värd mig själv, min egna åsikt & min egna vilja, jag har rätten att följa mig själv, jag har rätt att anse att jag inte gjort nått fel, eftersom att jag är så säker, tillfreds, ingen ångest, eller den minsta känsla av fel, så här jag rätt att hålla fast vid det & ingen kan ta de ifrån mig.

Man skulle ha haft en jury inom ämnet som man stod framför & som kunde bedömma, någon som är oberoende. Kanske berättar mer om det här sen får vi se om någon kan ta ställning. Men det känns inte som att jag behöver andras åsikter egentligen, för när de känns så rätt att jag inte gjort nå fel, jag vet inte ens vad det skulle vara, så är det som klart. Omän en annan part är oens, så kan jag inte göra nått i just detta. & alla har rätten till sina egna känslor. Ja vi får se om jag berättar, om it annat så lär ni ju förstå bättre.


Annars tänker jag att jag ska sätta mig & skriva, en tanke, hur de blir får vi se.Surr - Träning !

Har suttit & surrat med en vän hemma hos mig, i nån timme, underbart ! (:

& Har unnat mig själv lite träning, mage, ben & rumpa, shit, känns som att benen inte kommer att bära imorrn ! Skööönt ! Nu ligger jag i soffan & ska snusa & kolla tv innan de blir kväller !Ja, jag är fin som jag är, men jag vill helt enkelt vara finare !

Äreenden uträttade & promenaden är avbockad & har även fått prata av mig med min sponsor ♡ ! Nu lite slappande, för i eftermiddag väntar eftervården & ett grymt hemma pass av mage & rumpa! Yheejyheej, tagga tagga (; Hoppas på att knappt ta mig ur sängen imorrn.

Vi får se, hur de går, uppdaterar er ikväll!Helgen som sådan !

Ihelgen har jag hunnit med ganska mycket, bländande varit ett dygn i Västerbotten.

Igår när jag gick på konsum så träffade jag Kevin & Levi. Kevin ville följa med mig, så jag frågade om han ville sova hos mig & de ville han. Vi hade de så mysigt att få råom varandra bara vi, Levi är lite sjuk så han tyckte de var skönt & mysigt att få mysa själv med pappa. Kevin pratade om Levi lite nu & då, när vi skulle göra välling så vart han som frågvis & påpekade att Levi måste ju också få välling, sen när han skulle sova & Levi inte var i sin säng så, frågade Kevin mig om it Levi skulle sova & mysa. Jag försäkrade han varje gång att han äter välling hos pappa & att han ligger i sin säng hos pappa & myser, det förstod han & bara log mot mig. Sen somnade han, utan ett ord, ett pip & en vändning, pangbom.

Levi hade sagt åt Oskar att han ville åka & hämta Kevin, sen hade han somnat på en gång han med. Dom är fantastiska, måste veta att den andra får, ex, välling & när vi berättat vars den andre är & att han också får välling & får mysa, så ser man en lättnad, på nå vis. Det är sällsynt att dom sovit utan varandra, men det går bra, men dom frågar & undrar om varandra ändå. Levi hade såfort han vaknat sagt att det var hans tur att sova hos mamma, & så blir de, nästa gång får Levi sova här själv. Men dom båda kommer på torsdag.

Det är jätte mysigt & men även annorlunda att få ha egentid med var & en av dom, desamma för dom. Men det är ju ändå nått som saknas, förstå mig rätt, men det ska ju som vara Kevin & Levi tillsammans, så de är ovant när dom inte är med mig samtidigt. Ser skillnad, lugnare & "skötsammare" är dom, det är som att dom blir ännu äldre på nå vis (: Men som sagt någon gång, trots att det är så sällsynt, så tror jag att det är bra för både vi föräldrar & barn att vi får lite egentid med varandra i framtiden & att barnen får enskilt 100% av mamma/pappas uppmärksamhet, för blir ju inte riktigt så när dom är båda, nåväl.Har promenera idag, hoppas på en runda imorrn också ! Snart sängen, ska upp tidigt imorrn.

Morrn Morrn !

Morgonstund har guld i kaffet !
Steg äntligen upp efter att ha snooza i en timma, ja de är ju fantastiskt med snooz-knappen, omän den kan ha lett mig till försovning ett x-antal ggr.

Sitter just & dricker kaffe, är otroligt trött, påsar under ögonen som blir tårfyllda då jag tittar ut genom fönstret av ljuset. Nåväl, de känns ändå som de kommer bli en bra dag. Ska iväg på kommun för tredje & sista gången dedär veckan. Ska bli skönt med helg ! Jag & en kompis sätter oss på bussen i eftermiddag & beger oss en bit söderut för att hälsa på en gemensam vän, jag har svårt att ta mig bort, vill gärna vara nära mitt egen hem, så att jag alltid kan fly om dr känns som att jag vill de :p Men de är säkert nyttigt. Nåväl, ska snart traska iväg, men önskar er alla en fin dag & tänka sig att jag bloggar "normalt" ! (:
Family <3

Mars mars måne, jag kan lura dig till skåne !

Kevin & Levi kom imorse, så ser vi byggare bob. Inväntar Mommoiis, som ska få vara här med pojkarna medans jag ska på vårdcentralen. Det är skönt om man slipper dra med dom dit, när man ska träffa en läkare & så, för de första kommer jag aldrig ihåg vad som sägs då jag går därifrån & efter alla deras olika sjukhusvistelser så är dom inga strörre faan av människor i vita rockar, så skönt att jag fick lite hjälp idag !

Sen blir de lunch bjudning här hemma hos oss, bjuder hit Ellen & hennes kids på nått så enkelt som makaroner & korv eller nå dylikt !

Har lite kaos inom mig, när jag känner att jag måste försvara mig i nått som jag känner att jag inte har någon rätt i att göra, samtidigt som de känns att de är högst relevant & viktigt & något som verkligen är prio ett för mig. Ja de är svårt.. Men jag sjå be om hjälp för att kunna förmedla detta på rätt sätt, utan att jag ska känna att jag försvarar mig. Skuld & skam står ivägen, men men. Nu är de dags att ja sätter fart & her mig iväg!

Ellen - Mamma & Människa ♥

Då man stannar upp och tittar tillbaka, de är då man ser hur långt man kommit, och att tiden den väntar inte på någon.

RSS 2.0