"-Jag gratulerar min barndoms vän Lars och hans tant Evelina till deras alldeles eget lilla underverk !"

Puh, ajajaj, ojoj, iii, oooh. Så känns de då man ska ta sig upp ur soffan eller vända sig i sängen, trycket bakom revbena är mest hela tiden nu, och fogarna, fy vad de börjar göra ont nu ibland, de börjar nog bara lite trångt för mina små troll i magen nu. Sen är de ju ryggen, ibland tror jag den ska ta död på mig !


Men speciellt roligt kan jag ju inte påstå att de är, att gå, en sån enkeö sak börjar bli väldigt tung nu, och så måste jag ha någonstans som jag kan sätta mig och ibland lägga mig då de bli för jobbigt, men jag kämpar på. Enklare blir de ju då Oskar är hemma, så han kan hjälpa mig på med legging, byxor och hjälpa mig upp ur sängen, men som sagt har jag ju bara den lyxen ibland då han jobbar borta. Men snart har han semester iaf, de ska bli skönt att ha han hemma, länge, de är alltid något som måste göras här hemma, och de är ju nödvändigt så vi enbart kan fokusera på barnen då dom kommer, så i helgen har vi som inte umgåtts så mycket med varandra, men vi har fått en altan/bro iaf ! Så duktig min älskade är ! (Vi hade sj-pallar före) Så de behövdes ju verkligen, nu har jag lite möbler jag vill byta plats på, som jag tyvärr inte kan göra själv, men till helgen ska de nog ordna sig (: Men överlag så är de ju bra med mig, att de är tungt för kroppen och ibland själen är ju inte så konstogt, och så är de ju två stycken också, så jag har de nog ganska bra ändå.. Men ja, ibland blir man less ! (:


Och sen så har vi ju en toa nere sen två veckor tillbaka, kanske.. Hmm. Ja väldigt behövligt iaf ! Så de är skönt att slippa springa i trapporna så mycket. Så snart måste jag ju lägga ut nå bilder på vårat hem ju ! Men först ska jag se hur de blir möblerat till helgen (:


Tänka sig, imorrn är de V.34 (33+0), nu börjar de bli pirrigt minsann !!  Vi var på tredje ultraljuden i måndags, och allt var då bra, dom vägde runt 1800gram vardera, en var lite mindre, sen så hade en lite rackare vänt sig så denna gång låg dom huvud/säte.. Hmm, ja vi får se om de hinner vändas igen, men jag kan tycka att de ska vara så trångt !?!? Men de får vi ju som sagt se =)


Har även fått skötväskan som vi beställt ! Sviina snygg om ni frågar mig, är så nöjd så ! Har även börja packa den med bebisarnas saker och lite sånt (: Kanske borde börja packa lite åt mig själv också snart, de är ju bättre att vara ute i tid ! Så kanske får göra de till veckan.


Men nu lite bilder !
V33.



Kommentarer
Linneaa

Oj vad den växer och växer :))

2010-06-06 @ 21:18:04
URL: http://linnealarssonkoistinen.blogg.se/
Lina

åå va fin du är !!! Tänk snart e dom här dom små liven :) då kommer du fortfarande få bära på två men kanske inte samtidigt å hela tiden !! Önskar er all lycka !! De e så kul att se dig å oskar tillsammans ni e såå söööta såå !!!!! Många kramar å lycka till med era nya liv som väntar er !! <3

2010-06-06 @ 22:43:55
URL: http://liniz.blogg.se/
mli

jisses vad vacker mage!

2010-06-07 @ 11:50:56
URL: http://mlisOrd.blogspot.com
Maria (mamma till 9 mån gamla tvillingar :-))

Hej! Och grattis till tvillingarna i magen! Min kusin berättade ju för längesedan att ni väntade tvillingar. Jag satt och "slösurfade" för ett tag sedan och hittade till din blogg, så jag kikade nu in igen :-) Tänkte också berätta att min pojke, tvilling 2, låg i säte HELA graviditeten, men mellan UL i v. 32 och UL i v. 35+4 så hade han vänt sig med huvudet neråt... Man tycker ju att det vore nog så trångt, men det går :-) Dom föddes ju sedan i 35+6, så jag är tacksam för att han valde att vända sig :-) Lycka till nu med förlossningen och med barnen, det är helt underbart att se två krabater växa upp jämte varandra :-)

2010-06-08 @ 21:27:15
Isabel

Så fin du är med sötismagen! Och tänk att det ligger tvillingar där i :) Är det första gången gravid? :)

2010-06-08 @ 22:13:38
URL: http://aizah.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ellen - Mamma & Människa ♥

Då man stannar upp och tittar tillbaka, de är då man ser hur långt man kommit, och att tiden den väntar inte på någon.

RSS 2.0