"-Vino, fino, dino, mino, vio !"

Fredag idag, en halvtimma på skolan sen  var de slut. Skönt som tusan.


Ikväll vet jag inte ännu riktigt vad som händer, har iaf bjudit hit Jennifer på vin, hon visste inte om hon kunde men hoppas att hon kommer iaf. Var jävligt längesen vi träffades, eller gjorde nå tillsammans så jag hoppas verkligen hon kommer ikväll (:Oskar & Jim håller då på i sovrummet och gipsar väggarna, och sen kommer David och Elin nog förbi en sväng efter dom ätit. Ja och nu vet jag inte vad jag skulle ha gjort innan jag vet vad som händer och sker..Imorrn blir de iaf kalas, är bjudna till welin så de ska bli trevligt - dock stor miss med inbjudningkortet ! Skärpning ELIN ! ;)
"-Bara att feta ner !"

Vi kom till älvsbyn kring 4 måndag morgon, vi somnade kanske 5, halv 6 så var jävlat helt död då klockan ringde klockan 7. Vart inge skola måndag iaf. Pysslade på hemma på kvällen, och så kom Oskars mamma och hälsade på (:


Just nu håller jag och Oskar på att vänta på en paj som förgräddas, vi ska göra, bacon, purjolök och brocollipaj, himla mumma ! Vi har förberett allt så snart är de bara att feta ner ingredienserna sen in i ugnen. Ikväll funderar jag om vi skulle pyssla på och kanske få upp nå på väggarna, somrummet ska då städas iaf. Kikade på ikea igår, fy tusan vad saker de finns som man vill ha, blir kanske ikea här framöver, älsk var då på (: Så nu var pajen i ugen nu är de bara vänta på resultat, har gjort på känn så vi får väl se hur smakar. Nä nu tror ja minsann de blir att kolla runt på internet på en massa fina grejjer. Är grymt sugen på väggord också, fast de är ju de man har hitta de som passar i, hall, kök, toa, sovrum - kanske blir lite mycket. De blir något iaf, men vi får se senare vad de blir med de. Det blir då garanterat i toan och hallen. Sovrummet är ju uppe så kanske där med, eller så i allrummet som blir senare (:


 


Jag älskar dig Oskar ♥

"-Helt jäva värdelös !"

Igår kollade vi film jag och älsk och bara mös, då han äntligen kom hem från jobbet. Vi somnade ganska sent, och väcktes där kring 4 snåret, när Tommy och någon gapskrikande donna kom genom dörren. Donnan gick på toa. (Vilken jävla tjej jag har hitta, helt jävla värdelös, hörde vi mumlande) innan Tommy small i soffan. Efter sisådär en kvart kom damen ut ur toan, så vi hörde bara hur hon gick in i hans sovrum ihopp om att han skulle vara där, när hon senare skulle upptäcka att han låg avsmullen i soffan. Sen small ytterdörren igen.. 

..Tommy minne var väldigt svagt imorse.


Vaknade imorse och mös, jag och Oskar gjorde oss sen lunch och satte sen på en wallander film. Sen strax före två for älsk på jobb. Så idag har jag kollat lite tv, druckit kaffe, och funderat över livets stora gåtor, vilken jag inte orkar dela med mig av just nu. Nu blir de mer kaffe och ser på Wrong Turn 2, obehagliga filmer de där, men hade Blonder and Blonder och WrongT 1 att välja på så vad gör man (: Ikväll blir de nog hemfärd, osett när karln slutar ännu, kanske tolv kanske tidigare. Ajja, nu blir de kaffe och film som sagt.


Love you babe !


Have a happy sundag !

"-Jag tror att de enda jag kan kalla de är - Vackert !"

Kanske är de tydligt att jag inte är så värst intresserad av bloggen, eller kanske är de bara så att jag inte känner att de finns någon andledning att skriva. Ja man kan ju alltid spekulera kring detta, är inte speciellt brydd, men nu blir de en liten uppdatering iaf, sen får vi se vad de för med sig..Ja vars skulle man ha börjat ..!? Vad är de egentligen som hänt, ja jag har fått tre barn, skaffat, hund, kossor och massa andra kreatur. Känns skönt att vakna av att tuppen gal på taken, och solen skiner, helt helt underbart. Eller.. Nja de där är väl nu inte riktigt sant kanske. Men därimot...


Har jag sagt upp lägenten i början på augusti, den står tom sen ett tag nu faktiskt. De började med att jag fick förfrågningar från min älskade pojkvän om jag inte skulle ta hela mitt pick och pack och joina honom i hans lya. Efter funderingar och kluringar, och att han väntade på ett svar på frågan, så vart de så att lägenheten rök. Skönt ändå trivdes inte på stigarna. Så nu är jag och min älskade Oskar sambos, sen ett antal veckor tillbaka. Känns himla bra och rätt allting. Är dock lite kaos hemma nu, vi gör om på vindan, och vet väl inte riktigt, vilken rum som nu ska vara sovrum, möbler, tapeter och såvidare. Väggarna nere ska fyllas med tavlor och nån hylla. Jag har målat om toan nere (med mycket stor och nödvändig hjälp av världens bästa welin), och kasta gamla toa skåpet och sånt, så de behövs nytt även där. Fönterbräder nere, så man får nå blommor i fönstren, lampor i tv-rums fönstren. Ja som sagt de är mycket som ska göras, allt för att få en liten mer mysigare känsla, mer som ett hem. Både jag och oskar tycker att de är lite tomt och kalt, men vi ska ordna de med tiden. Ska ta hjälp av min älskade mamma som är i mina ögon otroligt duktig på heminredning, och känsla för vad som är myspys. Med tiden kommer de nog bli jätte fint och bra, fast allt kostar ju, så de blir lite i taget, men vi har ju hela livet framför oss så vi känner inte så mycket stress, lite kanske, bara för att man vill få till. För övrigt, är allt väldigt bra, är lyckligare än någonsin med mig själv, livet, Oskar, och hela vårat liv vi har tillsammans just nu, och allt som vi kan få i framtiden. 
Jag tror de enda jag kan kalla de är - vackert !


Ellen Hällgren ♥ Oskar Lundberg
8 november - 2008
Just nu sitter jag i kiruna och tittar på körslaget, eller ja jag har på den kanalen iaf. Väntar på Oskar som kommer på nån timma, himla vad jag saknar han hela tiden jämt. Så sitter och längtar bara efter mys med min älsk så att säga. Vill kolla web-tv, men de är ju nå fel, de går ju så jävla segt att man blir galen, ska kolla på en stund om de har blivit nå bättre. Det hoppas jag verkligen, har en massa jag har påbörjat kolla på, fast vart avbruten av tre knalla lapp-finnar-kiruna karlar, som kom in i lägenheten. Varav en jobbar, och bor med oskar här, och två kompisar till han. Oskar hade farit och jobba då, så fick ganska ofrivilligt lyssna på deras prat om tjejer, och jag skulle fixa nummer och sånt trams, haha. Kan vara lite jobbigt med dragna okända människor då man själv är nykter, och verkligen vill ta de lungt och kolla serier på internet. Menmen nog gick de bra (: Som sagt så då vart de lite svårt att konsentrera sig på tvn. Men nu ska jag göra ett försök igen tills min karl kommer.


Fuck off suckers ;)

Ellen - Mamma & Människa ♥

Då man stannar upp och tittar tillbaka, de är då man ser hur långt man kommit, och att tiden den väntar inte på någon.

RSS 2.0