"-Ooh my GOD !"

Heii igen, snacka om blogg torka här alltså, men eftersom jag inget internet har så blir de liksom så, och sen så taoppar man som stinget ! Men ska försöka få upp ångan till veckan igen, då gubben och internet är hemma igen (: Så jag kan lägga ut alla bilder jag lovat och så (:


Men allt är då himla bra med mig och oss, magen blir ju större, och jag tyngre, de kan vara ganska ansträngande, ibland känna de som att hjärtat slåt utanför kroppen, som typ i tecknade filmer ni vet då, dom är kär ! Ibland tror jag helt ärligt att nu kommer jag få en propp och dö ! Jamen typ så, alltså, så nu till veckan ska jag och min käresta tamme fasiken ta oss ut och gå en eller kasnke två promenader, och jag hoppas för allt i världen att de inte blir piss väder ! Men de blir de säkert, som vanligt då Oskar äntligen är hemma. Sen är planerna för veckan som kommer stora ! Jag vill ha vårat sovrum klart, de återstår att se men så är de, har fått en massa möbler av min kära mamma som vi ska hämta på måndag och dom måste ju rymmas någonstans så de är om att börja göra de färdigt nu. Sen vill jag beställa en skötbord som jag har sett, fixa spjälsängar och så. Va har tid på oss, men jag känner typ stressen, men bara nu vårat sovrum blir klart, så man kan ställa i ordning där och även i de som ska bli barn rummet. Skulle vara så skönt att allt kunde börja ta form, så att jag kunde få orken att tvätta alla nya bebiskläder, för att då kan jag he in dom direkt i garderoben i ett rum som börjar ta form. Alltså, förstår ni, kunna ställa i ordning sängarna och kunna bädda dom. Men nog ska de nu bli bra, men ibland får jag panik och tror jag ska svimma !


Sen så har de ju börja röras och sparkas i magen min, äntligen har mina små börja röra sig så att jag kan känna dom ! De är så himla mysigt så jag tror jag dör ! Sen så har jag vaknat av ryggont och känslan av att revbena gått av vissa nätter, mindre trevligt, men som sagt de hör väl till. Har även börjat äta järntabletter eftersom de hade sjunkigt ganska fort, och jag har varit ganska så trött. Känner mig faktiskt piggare nu på morgon och går upp i tid, fast vem vet, kanske för att jag somnar alltid så tidigt.. :s Den 30:onde blir de mvc igen, sen så kan jag ju säga att Oskar har följt med varje gång och de känns faktiskt bra, han har velat att vi ska ha fått tid då han är hemma så att han kan följa oss (: himla sötskalle han är ! 


Nä men ojoj, sitter hos mormor nu och ska se lets dance och så här, ska nog gå och vara lite trevlig nu ! Men som sagt vi hörs säkert till veckan ! ;)


Sen så tänker jag minsann hälsa Ellen Öberg och Holly, välkomna hem till byn. Även att de nu vart på detta jävla sätt. (Idi.t, säger jag bara.!) Men ni är då så välkomna så (:

"-Tänk att snart är ni här !"

Åh, himla vad jag är trött ! Idag har vi varit hos BM Linda iaf, och de gick sig så att jag fick fara och köpa mig nå järntabletter, hade sjukigt så pass mycket sen sist, så vi får se kanske blir jag lite piggare (: Sen hoppas för allt i världen att jag inte börjar må dåligt av dessa, men jag tror nog de kommer gå bra.

Sen var jag och welin till stan för ett tag sen och jag handlade en massa bebiskläder -
4 mössor
2 par byxor
3 sockpar
2 pyjamasar
14 bodys
och sen två tröjor till mig själv och mat på subland - Sen hör och häpna de gick bara på 1050kr så de måste jag säga att det tyckte jag vart billigt ändå (:

Sen var vi hos min farmor igår, och fick en massa gulliga saker ! Himla sötfarmor, och så fick vi av farmors syster också. Har inte tagit nå kort ännu men ska försöka ladda kameran och hinna lägga upp nå bilder innan helgen är över och internet försvinner. Har som inte så mycket tid att sitta framför internet, vi gör så mkt annan nu då Oskar är hemma, men jag ska försöka.

Sen måste jag ju även lägga ut bilder på hallen, faktiskt ! Vi gjorde väl som sista rycket igår och de är så himla fint ! Bara nu toan nere blir klar, och sovrummet uppe, känner lite stress att de inte kommer hinnas klart, men de kommer de såklart att bli (: Men känner som lite stress med tanke på att de kan flyttas en månad tidigare som dom bestämmer sig att komma ut ! De behöver ju inte bli så, men eftersom man aldrig vet så vart de lite stressigt, men vi kommer hinna nog vet jag det.

Ja men snart blir de att begesig till sågfors, davidsson fyller år så vi ska dit och fika, bara oskar blir klar i garaget - sen då vi väl är hemma igen, blir de hemma gjord pizza ! Mums !
Sen TACK ni alla för era fina kommentarer, de är jätte roligt att få (: !

"-Älskade älskade älskade ungar !"

Nu så har jag internet igen och min älskade gubbe har kommit hem (: Blir som ojämt med uppdatering då Oskar tar med sig internet till kiruna då han jobbar, han har ju ingen tv och ingenting i husvagne, så något måste han ju ha att göra (: 

Sen tack till alla gratulationer, de ska verkligen bli spännande, de går fortfarande i vågor hur man förstår att vad som komma skall. De kan fortfarande kännas overkligt, men är så himla lycklig, och längtar. De som vart lite överväldigat är ju att tiden kan ju kortas ner ganska mycket, och de var man ju som inte beredd på, och så självklart att två, två små underbara de var helt ofattbart, och lite chockande också såklart. Men är verkligen gla och de ska bli så spännande. Sen kan jag bli lite rädd att vi inte kommer kunna hinna med allt, allt man vill handla och ha klart tills dom kommer, men de kommer nog lösa sig, än har vi ju lite tid kvar iaf (:Men nu lite bilder från veckan som gått - V.20

 Sen kan nu ju skymta lite av hallen, som nu är klar, ska bara hängas upp en spegel och en hylla, sen är de som färdigt (: Skööööönt !

Ellen - Mamma & Människa ♥

Då man stannar upp och tittar tillbaka, de är då man ser hur långt man kommit, och att tiden den väntar inte på någon.

RSS 2.0