Jag har inga alkoholproblem. Jag dricker. Jag blir full. Jag däckar. Inga problem!
Idag är de dagen K alltså, drar idag, jag och 4 till. Ja Lovisa vi är full bil !
Men vem den 5 är kommer du få se, då de bär av!
Nu är du så nyfiken så du snart spricker.
Nej, jag har inte glömt Köörven !
En karusell går fint de me!
ROCK AWAY!


En äkta vän hjälper dig inte ur fängelse, utan en äkta vän sitter
bredvid dig och säger;
"VI strulade till det!" 


 
Det handlar om att hålla andan när man är djupt under vattenytan.
Då det är helt mörkt överallt och änglarna i dina drömmar kan inte rädda dig.
Det handlar om att kunna simma även om man dras ner i djupet fortare än bilarna susar fram på motorvägen.

Det handlar om att överleva när världen försöker krossa dig.När jag tänker på dig vill jag spy, du ger mig avsmak ! Kan fan inte fatta vad du har blivit ! Tror du står högt överalla andra, men du har bara blivit en liten jävla bratt. Jag tänker bög. Du har nu blivit de du sa att du hatade, de du sa att du aldrig skulle bli, de som du snackade om. Du har blivit exakt de som du aldrig skulle bli. Du är så jävla fake. Du har gått emot dina egna ord och de är så jävla tragiskt. Dubbelmoral. Så jävla sjukt att du inte fattar de sen. Efter idag, så kommer jag aldrig mer ha något att göra med dig, ingenting som håller mig kvar. Besvikelse av att du kunde bli den du nu är.

Det som döljs i den nyktres hjärta, finns på den drucknes tunga.

Nu är midsommar avklarat. Var inte riktigt som planerat, vart havsbadet istället för forsen. Men det gör då absolut ingenting. Hade väldarns trevligt. Var där torsdag till söndag. Massa med trevligt folk, hade grymt kul. Mycket skratt och mycket bra sällskap (: Kan ju inte bli bättre. Homiesarna som var på byn kom också dit. Ska inte gå in nå mer på de. Alla vet ju vad man gör på midsommar liksom, umgås och dricker pils. Men de är dock uppenbart att man var goode sliten då man kom hem!
 

HOLEHOLEHOLEHOLEHOLEHOLEHOLE!


 Nu är de dock Onsdag och igår var jag fyllechaffis i pilsnerbilen. Drog till piteå och på kalles och så. Det var trevligt.
Var med Hanna, Emelie och Skirre. Vart stannade av polisen i Älvsbyn. Haha, jaase. Men de var då inge mer med de.
Har kirrat hejn med Kirunafestivalen nu. Så allt är då klart typ. Så på fredag bär de alltså av, de kommer nog bli skit bra.
Måste nog dock tagga till lite, vet inte vad som hänt, men har som tappat lite lust. Men då man väl är där så blir de
garanterat svajningt bra :) Har varit med Petra och hennes karl idag, spelat GH, och enbart flummat oss. Och imorrn
bär de av till farmor en sväng på eftermiddan och sen hem igen, annars vet jag inte alls vad som händer. Kan hända att
Linnea kommer hit och tar min säng, IGEN ! Men vad gör man, haha. 
Att ignorera känslor är att ignorera själen, vilket är detsamma som att ignorera livet.
Sluta gå emot dig själv! Använd dina känslor som vägvisare i livet istället!


Kroppen skriker tills du hör - börja lyssna på dina känslor och sluta gå emot dig själv!


Mitt synsätt är att dina känslor ska flöda utan värderingar och utan att läggas över på andra människor, vad dom tycker, eller anser. Det är inte viktigt. Tänk dig en damm utan flöde. Vattnet står stilla & blir syrefattigt och unket. Så lever många av oss sina liv, fast de inte alls behöver vara så. Allt levande ska flöda. Så även vi människor.


Allt tänkande är faktiskt känslomässigt. Alla beslut, val och handlingsvägar bestäms i sista ledet av känslor och värderingar.

Det är inte fel att låta intuition och känslor fatta de slutgiltiga besluten av olika alternativ.
Faran uppkommer när intuitionen får ersätta tänkandet.
Faran uppkommer när tänkandet får ersätta kännandet,
som att huvudet kommer ivägen för hjärtat.I'm going to smile like nothings wrong,
Talk like everythings perfect,
And like its all a dream,
And pretend its not hurting me !

Brännboll, BrännKa och Brohes !

Onsdag: Varit hemma, sov till kvart över tre. Slööat, och solat faktiskt skööönt ! Svetten rann så, ja ingen vet ! haha. Linnea kom hem efter jobbet och så färgade vi mitt hår, knallröd färg och vag hände, de vart inte ett jävla piss som jag ville, ser då ingen jävla skillnad, men jag hade då fan i det läänge. Så nu är jag svajnigt bitter över det. Jag och Lille per har spelat GH :) Drog ut, och köpte brännbolls grejjer, spelade brännboll. Jag, lovisa, kb, emelie, lillper, jocke, och skirre. Sen kom, pigge, hanna, jääpe, welin, sebb, och nå mer folk. Vissa drack lite brännKa, haha, jaase. Drog hem. Linnea var hos mig, hon jag och maami käkade mat, haha, typ halv tolv på natten haha jaase. Menmen, snart äre midsommar, åh, jag blir så lycklig ! Men nu är klockan 02.47 och jag och bror ser tv, nu böörnar det biilar här utan för. ojojoj. Menmen, tordag idag, ska inte sova hela dagen, bara till typ 11, hade jag tänkt mig (:

Snart äre helg, vargod och sup och svälj !

What are freedom, if you never gonne take it back !?

Jahapp, idag var det Tisadag, om jag inte är helt fel ute. Igår kom Linnea hit och sen kom Linn, det var himla trevligt måste jag säga. Och så var det ett tag sen ja träffa Linn. Satt och surra och så. Myste framför tvn. Sen spela vi lite GH, och då somna Linnea, som skulle upp och jobba. Perlan kom förbi där kring, ja halv ett på natten, och jag och Linn följde han till Emelie. Där var, pigge, michaela, och skirre. Var där och surra ett tag sen drog vi till mig och kolla på Hitta Nemo ! Det är väl ändå en för söötfilm :) Somande kanske kring 5på morron, det var en jobbig, natt. Kunde inte sova i soffan med Linn och inte i sägen med Linnea, dom snarkade och så var jag inte speciellt trött. haha. menmen. Idag har jag bara varit hemma, har ju vräkt ner en massa regn, och åska har de gjort. Nu väntar jag på att Linnea ska komma, sen ska jag nog följa henne till kors och vara hundvakt. Hmm, hehe. Det blir nog skiiit bra ! Nu är de midsommar till helgen, forsen fredag hade vi då tänkt, så kom dit vettja :) Får bara hoppas att vädret inte sviker allt för mkt..


 

You will always be on my mind, you are the love of my life !
you never gonne feel this lips agan, you never gonne hold this body,
you never gonne smell my hair, you never gonne feel my laught,
you never gonne share my dream, becuse you gave it all up.

Nästa helg är de KIRUNAFESTIVALEN och vad jag längtar ! AHH ! 
Säg bara till om ni vill hänga på, alla som vill så är de bara ni hänger på.
Blir väl att bila dit, kul med roadtrip, omväxling förnöjer !
Förra året var då kanonkul så varför skulle de inte vara samma iår.
Nu iår är de fler som ska hanga på.
Så hör av er om ni vill följa, ju fler desto bättre :)Allt som ingen annan vet, de som ingen ser under ytan !

Kunde allt falla på plats, skulle jag nog få fnatt. Att inte veta när, att inte veta hur, de är ju de som gör spänningen tillslut. Jag är van nu, kommer aldrig att falla itu. Man ska nog bara vara glad, sen kommer dom att få se på fan. Ingen kan oss knäcka, för att vi är så jävla tjäcka. Underbara dagar med underbara vänner, vissa som faktiskt förstår vad man känner. Andra finns där i sällskapetsskull, men dom är ändå värda guld. Alla fina saker runt om kring är lätta att ta förgivet, fast de är en del av livet. Stanna till och fundera på vad man vill göra, så kommer tillslut någon annan dig också höra. De kan hjälpa om man vill vara lycklig, trots att de låter så jävla klyschigt. Om man tänker på vad man har, så vill man bara att det ska vara kvar. Ingen ska egentligen kunna såra, det var de man trodde, innan dom ens stolthet snodde. Vi har olika erfarenheter, uppleverser och liv, men vi har båda tagit många stora kliv. Bra och dåliga och vissa vi inte kunnat göra något åt, för de vart helt enkelt för svårt. Man har skyllt på mig själv och trott att allt varit ens eget fel, fast man inte ens var en liten del, fan vad man kan ha fel. Om man bara försöker förstå att man är så jävla mycket mer än så. Så kommer de tillslut att gå. Jag har kännt mig som nylagd asfalt, nertryckt, tillplattad och överkörd, som att man fan sku dö. Men efter många år i en bergochdalbana, bestämde jag mig för att hejn ska ja fan klara. Fast man kan sakna så mycket som man vill finna, ibland känns de som att man simmar i ren dimma. Man får inte glömma att leva i nuet, glömmer du de, kan du lätt bli kluven. Det som varit kommer alltid att finnas kvar inom oss, men tänkt de som en vind som redan blåst bort. De dåliga kan man gömma, fast de inte går att glömma. Men gömmer vi de noga och väl, kommer det inte att att kunna förstör vår värld. Allt har sin egen tid, man vet aldrig när det kommer att försvinna, men du ska fan vinna ! Jag har vunnit en liten del av de mål jag hade, och de är den bästa vinsten jag kunde få, eftersom ja den tillslut kunde nå. Du kommer även att klara allt du vill, bara du inte glömmer att finnas till. Vänner är de bästa man kan ha, och jag har funnit mina idag. Mina vänner jag hade försvann, men jag tror ändå att de var jag som vann. Dom som visste allt om mig, drog ifrån, de är ju dom som är fån. Bara du alltid minns att jag för dig finns. Låter kanske dumt, men jag klarar fan inte av att bara sitta och titta. Du ska vinna och jag kommer för dig att springa. Håll lågan uppe trots att de känns svårt, och de kommer att bli hårt. Flaggan kommer att höjas och lågan kommer att tändas för dig, och jag kommer att stå där breve dig !


/ Ellen Hällgren. 11 juni - 2008

Till dig min vän ! ♥

None

En prinsessas dagbok !

Söndag idag. Helgen har dock varit svajnigt trevlig. Varit med en massa trevliga och underbara vänner. Dock märktes det att de var fredagen den 13, hmm. Ja jag vet inte vad de var som var fel. Men något var de då, men jaja. Lördag var allt som vanligt igen :) Var i kanis igår hade jätte trevligt. Hoppades dock att Lovisa sku dyka upp under kvällen, men he gjord hon inte tyvärr. Och hatar att inte ha pengar på telefonen, kan ju aldrig få tag på ngn. Var med, emelie, ellen, linda, pigge, david, ja och alla andra som var där. Linnea och Tobbe kom, så nu fick ja då träffa han och se att han faktiskt fanns på riktigt :) hehe. Men de var kul, helt klart godkänd ! Idag kom Linnea, käka glass och så. Gick till mormor och har sett mysteriet på greveholm hela dagen :) Nu är jag då hemma och ser tv. Snart är de KIRUNAFESTIVALEN ! He ska bli en favorit i repris, eller hur lovisa ? ;) Iveckan vet jag då inte vad som händer. Chilla och ta de lungt antar jag. Midsommar nästa helg, undra vad det blir. Skulle ha varit soft att typ chilla, grilla och sånt med alla underbara vänner. Kanske typ sitta i forsen på dan. Hoppas att det blir fiiining väder iaf, då blir de alltid bra :)De bästa jag vet ! ♥Varför skruvar man ner volymen på bilradion när man inte riktigt hittar?

Tordag idag : Jaase. Sov hos Karlssons Bergmans inatt, vaknade och for å läkarstatioen. Problem med öronen, och guu så rätt jag hade. Vänster trumhinna, spräckt. Höger öra, där de rinner blod och skit från, snart spräckt. Och allt är Emelies fel, haha, jag säger bara pils och VRÅÅÅÅL, det orsakade detta. Haha. Har dock fått medecin nu så det ska väl lösa sig, iaf en månad sen blir det väl tillbaka som vanligt. Ajja, thats life. Sen har jag kollat lite tv, och sovit en stund vart så trött. Följde sööötinglovisa på kommunen också en sväng, sku ha papper om lägenheter, man vet aldrig vad hon har i kikaren ;) Nu sitter jag och kollar tv, ska snart dra till piteå ska kolla på en liten pilsnerbil, hehe :)

Och igår var jag med Emelie, lovisa, Linda, pigge, ja och en massa mer, var goode mkt folk på kiosken där i slute, haha :) menmen så kan det gå.


Tur att man kan säga jävligt mkt och sen inte hålla de, typ. Ja jag vet inte goode jävla mkt snack men inte fan blir det mer av de. Jaase, vi ser ju.12dagar kvar till kirunafestivalen, längtar som ett jävla sviiin ! Fy fan, he blir en favorit i repris det kan jag garanterat looova. Men iår är det fler folk som ska hänga på, som det låter nu iaf. KUL som fan. Ihelgen dock så, blir de kanske att följa med Lovisa och Sorkarn till Jokkmokk, eller så sku dom till kalix, ja man vet it. Men lördag har vi tänkt ha pils och brännbollsyra här oppa bojn. ALLA som vill får vara med, ta med er pils bara. Det blir nog svajnigt kul. Antar att vi ska vara på Älvåkra eller nå dylikt. Men he kan väl inte bli mer än asigt roligt. Menmen, skriver nog mer sen får vi se hur det blir med ASbilen ;) 
Wonderbart

Ingenting kunde ha blivit bättre, jag är helnöjd !

Examens veckan är nu slut, men fy fan vad jag hade kul. Ja finns väl inte mkt att säga om de, ni fattar ju själv. Piteå, byn, piteå, byn, ja det har varit himla svängit. Varit med en massa underbara människor som jag verkligen tycker om. Det kunde nog inte bli bättre enligt min mening. Spelat kubb, solat, varit i forsen :) Ja det var en alldeles perfekt vecka ! Åhh, jag blir så lycklig. Att kunna vara överallt med sina kompisar, och vart vi än varit har de bara varit helt skiit bra folk, överallt. Det känns så jävla otroligt bra att det inte är sant. Menmen, nu är de 355dagar kvar tills de bli en likadan vecka igen, och just nu kan jag inte göra annat än att bara se framemot den och önska att den blir lika perfekt som den var iår och att jag är lika lycklig som nu.

Ni är helt underbara ! ♥
Idag är det Tisdag, och ja vad ska man säga, hoppas att vacker vädret kommer tillbaka snart, saknar de. Idag har det varit full gång hela tiden typ. Ellen ringde och väckte mig, for till affärn och drack kaffe med henne, sen bjöd hon mig på lunch. Käkade på tresco :) Mumma !  Sen så träffa jag Lovisa. Gick sen in på kiosken och sku träffa Emelie, hade en liten sak till henne, träffade Linda och Sara också :) Sen drog jag och maami och drack kaffe hos tova. Drog ner på byn, for till jennifer och var med henne. Några kom och sku kolla på hennes lägenhet och ja, hmm. Sen bjöd hon mig på käk hemma hos henne, goo spagetthi och köttfärssås, mums var de. Sen så for jag till Ellen, och jag hon och Fanny drog ut i naturen, haha. Selholmen och shit. Sen bar de av lite på byn. Emelie körde oss till kanis, kollade lite fotboll och så. Sen hämta Emelie oss, hon var med Pigge och Skirre. Ellen drog hem, vi gled. Innan jag tillsist lämnade Emelie och Skirre utan för oss, så att dom kunde byta däck på hennes bil. Jaa det var då dagen i korta drag. Men jag har då haft en hel sköön dag iaf, och det gör ju ingenting. Planerna för helgen är många som vanligt, men vad gör man med alla bollar i luften, om inte kasta dom och se vilken eller vilka man tillslut fångar.
• Happy summer time ! yeeah yeeah yeeah ! ;D

Sen har jag bara en sista sak att säga dig ! Du är ett jävla as, och jag lovar dig att du kommer fan inte undan. Sånna som du borde ju fan ruttna i helvetet. Det kommer inte bli kul det kan jag lova det med all säkerhet ! Hata är ett starkt ord, men jag verkligen HATAR DIG ! MÅ DU FÖRFAN BRINNA !


 

FUCK BALEN !

Tisdag idag, på denna oändliga examens vecka. Idag är de då alltså fuck balen !
Tror minsann att jag ska dit och fucka den, fått låna Henkes bil så, kanske drar och kollar en sväng. Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag. Ska spara mig till slutet av veckan hade jag tänkt :D

Och så ska jag vara med SötLovisa idag, de ska bli intressant ;)

Alla som inte är fulla är våldtäcksmän !

Nu var det goode längesen man skrev, haft en full vecka, men en massa sol och massor att pyssla med :)

Tisdag: Drog till piteå med Lovisa och Erica, bara sådär helt plötsligt, drog runt på raggen, mellan zoon och punkt.
Var med massor med folk, allt ifrån Bulbben och Ruben. Det var dock goode trevligt :) Lovisa och Erica drog hem där, ja när det nu var, och jag stannade. Helt plötsligt på natten, där kring 2snåret kom jag, Bulbben och Adam på att vi sku spela in en rapplåt, mohaha. Så vi skrev helt enkelt en, som vi sedan spelade in. haha. ja jag vet inte riktigt hur min karriär som rappare var, kommer nog inte med på toplistan om man säger såå. ha.


Onsdag: Var i piteå med Lilleper, Bulbben och Robban, kollade Atlantis, grym film det däär, haha. Sen avverka vi nå mer film åde. Då var även Erica med :) Senare på kvällen, for jag och Erica till punkt och sen tillbaka till zoon. Då var de tre tomtar som var hos per och var knall, haha, men det var ju trevligt för dom :D Fick mitt smeknamn Legenden, Mohhaa. Varför ? Jaa, det kan ni ju klura på ett tag. Sen drog dom ut, och vi drog på max, sen for Erica den svikaren hem, och jag somnade till någon dålig film, haha.


Torsdag: Åkte med Hedman till skolan, bytte olja och oljefiter på folkabussen, och tvättade den så fiiint. haha.
For hem till älvsbyn och for till lomtjärn där, Lovisa, Sorkarn, John, Larsson, Freud och Okla var. Vart så att ja fick köra åt Larsson, drog en pizza och sen raggen och sen vart det djupe, haha, och direkt sen älvsbyn igen. Väl i älvsbyn så kom Erica, Freud och okla och hämtade mig. Då drog vi till krono :) Det var goode sweet. Senare på kvällen så kom Sorkarn och Petting dit, bastade och hade oss. Kul, la mig 8 på morron.

Fredag: Jag och Erica hem från krona kring typ, halv 11, 11 . Drog till kolk käka frulle, och sola i typ 10min, sen hem på byn och duschade :D Var med Linnea, träffade Larsson och dom, och sen så bestämdes de att de sku bli partajj. Gleed på byn tills halv 8, sen for vi och var med, Larsson, John och Poppe, drog till Poppe på för fest och så kom Orre och Okla. Det var trevligt, var där innan vi senare drog vidare till Piraten :) Där var det också trevligt, och sen bar det iväg till pitestaan. In på Kalles, fast det sög så det vart petan, ett tag iaf. Hanna kom och hämta jag, orre, tobbz, och två älghorn bröder :) Käka en korv och sen hem till byn.. Vråla och skrek, haha. Drog runt på byn sen vart he soova.

Lördag: Vaknade, följde med Orre på systemet, sen var vi med Fat. Hanna kom, och vi drog till forsen och grilla, samt att Duw hängde på. Och så Larsson, jimmy poppe och dom :) Träffade, Jennifer och Sara där, sprätta någon pils och styrde i solen :) Sen back to the bojn, for runt typ överallt innan de sent på kvällen vart Luleå. Drog typ 2raggar sen hem till byn, hämta nå folk hos poppe och sen var det ju såklart Kac. Kul kul :D Sen forum, vi var 13 pers i bilen från Kac, haha. Helt ofattbart. Väl på byn, tog vi nån brugare, och sen vart de vidare till stigarna, och Emma följde också med, hittade henne på forum :) Sen vart det Johnsson och där var vi och styrde. Vandrade ut därifrån kring 5kanske. Väl vandrandes träffade jag två killar, från ja jag vet inte, vi surra då på, och sen skilldes vi, och då vart det sängen.

Söndag: Vaknade typ halv 3. haha. Gleed raggen på byn, och sen vart det forsen och grillade en korv och sen hem för att duscha. Gleed lite på byn på, sen vart det att dra till Linnea och sen på byn, och sen till Linnea igen, för att surra, och sen vart det soova :)

Måndag: Examens veckan, ja nu är det igång, hehe. Man vet inte riktigt hur veckan kommer att se ut, men ja he kommer nog bli braa skiit ;D Lungt idag dock, chillat med Linnea och sen, med Lovisa och Sorkarn ett tag.
Drog till Ellen, där firra Fanny mitt hår lite :) Och nu är man då bara  hemma och gloor tv, men det är ju bra skiit.
SöötingLovisa tycker dock att ja ska börja gå till kolk och vara med henne, men jag är så jävla lat och det är ju så himla långt så jag orkar faan inte. Men det kommer en dag då jag också ska börja motionera - Då jag ser en leende joggare, så ska jag överväga saken :) MOHA! Menmen, nu ska ja kolla tv så jaa.Bye bye johnny bye bye  !

Ellen - Mamma & Människa ♥

Då man stannar upp och tittar tillbaka, de är då man ser hur långt man kommit, och att tiden den väntar inte på någon.

RSS 2.0