"-Jag ska duscha så varmt att de tamme-fn smälter på gården !"

Söndag de var ju förväl att den kom tillslut ! Ikväll kommer Oskar hem, äntligen (: Så ikväll ska jag faktiskt ta mig en lååångt och varm dusch !

Men nu då ? Ja vi är hemma och jag håller på att koka mig lite kaffe och till de, ja de kanske blir en liten choklad bit. Men nu till veckan ska ja himla skärpa mig har varit ganska onyttig i veckan måste jag säga så detta måste de bli bättring på. 

Sen Kevin han vill verkligen inte somna på kvällarna, han stretar imot med allt han har för att inte somna, han kan knappt hålla upp ögonen, och då han försöker så rullar ögon runt bara, han är så trött men han vill inte somna, han gnäller och sparkar och far omkring, så de kan ibland vara en kamp att söva honom, sen om han väl somnar så är han orolig i kanske en timma innan han verkligen sover. Mendans Levi, han är de bara att lägga i sängen med, mysfilten och tutten, pussa han godnatt, och sen sover han tills han nu vaknar och ska äta. Tänk att som är så olika på alla de plan ! Kevin är torr i huden, Inte Levi. Levi har haft så jobbigt med magen, och äter profylac, Kevin ingenting sånt. Kevin är så himla varm av sig, Levi inte ! Dock har ju Levi fetta på sig lite mer nu, så de börjar bli bättre värme i han också (: Ja tänka sig att dessa små två underbara tvillingpojkar kan vara så olika (:


Nä liter bilder sen igår kanske (:

  



Kommentarer
Evelina - Mamma till Meja Lee ♥

Jag tror dom går igenom sånna "perioder". Meja var jätte tjorvig där ett tag. De var en kamp att få henne att somna och vila middag. Hon var SÅ trött men vägrade somna. Men nu har de blivit som vanligt igen.

2010-11-07 @ 13:49:56
URL: http://loon.blogg.se/
Evelina - Mamma till Meja Lee ♥

Ja så skönt! Måste verkligen se den igen :) Den var då himla bra tyckte jag! Men satc kan ju som inte bli dåligt :)

2010-11-07 @ 13:52:03
URL: http://loon.blogg.se/
moa freakin' carlberg ♥

hejsan! hur står det till idag? :)

2010-11-07 @ 14:13:25
URL: http://utankontroll.blogg.se/
Denise

Haha, det där med sömnen... det måste ha någon koppling med namnet "kevin" att göra alltså! För min är precis lika dan. Förutom att det skiljer några år mellan dem ;P

2010-11-07 @ 14:37:28
URL: http://blogg.mama.nu/kevinsmamma
Linnea

Så jäkla söta! :) :)

2010-11-07 @ 23:12:15
URL: http://liiinneal.blogg.se/
Sandra - Filip och Hugos mamma =)

Så söt pojkarna är! och vad stora dom blivit =)ja tänk att redan när dom är små är barnen helt unika och underbara individer, de är ju tydligt spec. när du har 2 i samma ålder ;) kommer själv inte ihåg allt när filip var liten, så de går inte att jämföra på samma sätt mellan mina 2 =)

2010-11-08 @ 09:14:52
URL: http://filipsmammas.blogg.se/
cetty

Va stora dina pojkar har blivit! Och sköna! Tiden går ändå fort fast ibland tycker man att den står stilla! Lev å må!

2010-11-13 @ 10:24:46
URL: http://busigaelins.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ellen - Mamma & Människa ♥

Då man stannar upp och tittar tillbaka, de är då man ser hur långt man kommit, och att tiden den väntar inte på någon.

RSS 2.0