Jag begär inte att du ska falla för mig, men du kan väl snubbla så jag kan ta dig på golvet?

Dessa dagar är det så mycket negativt prat om att vara singel, hur man skulle vilja ha någon som tycker om en, och någon som gör allt för en. Men varför skulle det vara så negativit att vara singel, du kan göra vad du vill, utan att ha dåligt  samvete. Du kan umgås med precis vem du vill, du kan änga hur mycket tid du vill på dig själv och dina vänner. Istället för att leta och leta och hoppas att känslorna ska komma, så varför inte leva som lyckligt singel! Ta vara på den tiden och sen sluta leta för tusan! Är de menat senare så kommer känslorna bara sådär, utan att man själv kan styra de. Istället för att tycka synd om sig själv och tänka hur ensam man är, så lev livet för dig själv och dina vänner. Du är ju knappast den enda här i världen som är singel, så njut. Sen är ju de upp till en själv hur man gör tiden som singel, om man bara går och tycker att det suger, och försöker tvinga känslor som inte finns att komma, eller bara söker och söker. SJÄLVKLART kommer då singellivet att suga! Allt handlar helt enkelt om att ändra din inställning till att vara singel och det blir hur roligt som helst. Prova att tänka om och sen ska du se att livet leker även om man är singel, och som sagt du är inte ensam. Man har nog själv gjort sig en bild att det ska vara negativt att vara singel, men ack så fel.


Sen kommer de nog mycket negativitet ibland av dessa som har ett fast förhållande. Allt dessa negativt prat om att folk är singel och hur han eller hon beter sig. Helst då de handlar om sex, fördommar som folk har mot singlar handlar nästan ständigt om sex. Saker som, "hörde du vem som låg med vem i helgen. Nu låg hon/han med ännu en ny. Vilken jävla hora hon är, vilket jävla as han är!" Sex i ett förhållande är ju så självklart att ingen någonsin pratar om de, att två personer som är tillsammas har sex är ju helt normalt att ingen ger de en tanke. Men är man singel och har sex med någon ses detta direkt som ett "brott". Att det är så fel, eftersom att man inte är tillsammans, eller kära i varandra. Även om man är singel har vissa helt enkelt behov av att ha sex. Behöver de verkligen ha något med känslor att göra ständigt och jämt. Är de på lika vilkor och för lustarna skulle, så är de väl ingen big deal. Även fast man inte är kär eller förälskad så betyder inte det att behoven av att ha sex försvinner. Sex är får många en lika stor självklarhet som att äta, vissa gör de bara  mer eller mindre. Vilket är upp till var och en att bestämma. Är det inte bättre att man kan ha sex utan att man är tillsammans med någon, än att man är i ett förhållande bara för att slippa folks fördommar om att man ligger med folk, om man är singel? Gör de folk glada och de känns bra, utan att man ska ha krav på sig sen, så är de helt okey tycker jag. Sen ni som är i ett förhållande, om ni nu skulle dömma dom som är singel just på denna punkten. Kom då ihåg att ni kanske inte alltid kommer att ha en partner, ni kan antingen se bakåt eller frammåt. Hur ni var då ni var singel, eller tänken på att ni kanske blir de i framtiden.


Som sagt - har man lärt sig att cykla så kan man ju inte bara lägga av.


Sen att folk är en hora hit och dit, men snälla, lägg ut av! Låt bara alla leva sina egna liv. Ni behöver ju inte vara delaktig. Så varför dra alla över en kant. De är skillnad på att vara en hora eller sexuellt aktiv, en hora tar betalt - glöm inte de.


Självklart handlar inte singel livet eller ett förhållande bara om sex. Detta var bara en punkt som jag tyckte att jag ville ta upp.Sen är de ju upp till var och en hur man kan relatera eller hur man tänker om detta. Vi lever alla i ett fritt land - så dela gärna med er av era åsikter (:







Kommentarer
Lovisa :)

jag gillar när du bloggar, man får sig verkligen en tankeställare :)

2008-09-11 @ 21:37:10
URL: http://kisseee.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ellen - Mamma & Människa ♥

Då man stannar upp och tittar tillbaka, de är då man ser hur långt man kommit, och att tiden den väntar inte på någon.

RSS 2.0